2777
2789
عنوان

تولد مادر شوهر و ناراحتی شدید من

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 53 پست
فردا تولدمادرشه میگه کیک بخریم درحالی که نه تبریک گفته نه چیزی مادرش🧐؟ یعنی مادرش خودش به خودش تبری ...

ب منو پسرش  تبریک نگفته تابحال

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
درد کشیدم با این سوسول بازیااااتوام مث منی پسمن کی راحت شم از دسش اه

بهش بگو مگه تولدت برات کیک میگیرن کادو یاحتی تبریک میگن؟ کارای بدی ک خانوادش کردن و بزن تو سرش، 😒البته اینجوری دلت خنک میشه چشم اون کمی بازمیشه ولی دست از حمایتشون نمیکشه. ولی جشم کورش بازمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب شوهرت بگو دوست داشتن زوری بیشتر نفرت میاره بگو لطفا هرکار عشقته برامادرت بکن ولی دخالت نکن ک من می ...

وای عالیههه بهش میگم

از این میسوزم خام شونه

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
بهش بگو مگه تولدت برات کیک میگیرن کادو یاحتی تبریک میگن؟ کارای بدی ک خانوادش کردن و بزن تو سرش، 😒ال ...

بخدا اگ تاثیرداشته باشه

ورد میخونن بهش

اره بهدا میدونم حالم خرابهسوهر رو چیزخورش میکنن

نه برو نه زنگ بزن اگر احیانا وخدایی نکرده به زور بردتت رفتی اونماتبریک نگو. نه خیلی مادرشوهرهای خوبی هم هستن واسمون یه مشت سلیطه وعفریته🤮برن بمیرن همشون

❤️❤️

وای عالیههه بهش میگماز این میسوزم خام شونه

شوهرمنم اینجوری بود اولا کم کم ک فهمید همه رفتارای مامانش فیلمه گذاشتشون کنار 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

نه برو نه زنگ بزن اگر احیانا وخدایی نکرده به زور بردتت رفتی اونماتبریک نگو. نه خیلی مادرشوهرهای خوبی ...

برننننن گمشن

اگ برم زهرمارشون میکنم و برمیگردم

میگم پولدنداشیم کیک هزیدیم

شوهرمنم اینجوری بود اولا کم کم ک فهمید همه رفتارای مامانش فیلمه گذاشتشون کنار

اینم میفهمه ولی مقاومت میکنه

هفت خطن

مادرا گفت مطیعمه

ب منو پسرش تبریک نگفته تابحال

بیخیال بابا نگه خیلی واجبه بگه . برا خودت زندگی کن. بگو اگه میخوای کیکو بخر میریم همونجا ولی دوست نداری زنگ نزن 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

اصلا نرو همون شوهرت بره ور دلشون وقتی به شماها تبریک نگفته چه دلیلی داره براش کیک بگیره شوهرت چقدر س ...

خامشونه

شوهرمو میندازن چیزخوری 

می چسبه بهشون

اینم میفهمه ولی مقاومت میکنه

احتمالا ک مادرش دهنشو بسته و چیز خورش کرده شوهر بدبخت منم پنج سال دعا داده بودن بهش هردقه سردرد داشت از سنگینی دعاهاش خدارووووشکر باطل شد و درست شد شوهرمن اصلا منونمیدید الان ک بهش فکر میکنه میگ چکار کرده بودن بامن

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

بیخیال بابا نگه خیلی واجبه بگه . برا خودت زندگی کن. بگو اگه میخوای کیکو بخر میریم همونجا ولی دوست ند ...

اره گف بخریم بریم اونجا

خودشم دو دله

ولی باید حتمن منو بی عزت کنه