2777
2789
عنوان

تاپیک پر بازدید بوی گند

115 بازدید | 9 پست

اونجا قفل بود اینجا میگم

اقا ما یه هم اتاقی داشتیم واقعا بوی گندی میداد ، از کنارت رد میشد حس میکردی یه خط بوی سبز رنگ به جا گذاشته 

چند بار بهش گفتیم برو حموم میگفت نه زیاد برم بدنم زود چروک میشه 

خدایی هم خوشگل و خوش هیکل بود ولی بو گندووووو

خلاصه ما متوجه شدیم این از یه اقا پسری خوشش میاد و پسره ازش فراری بود بخاطر همین بوی بدش و دختره داشت دیوونه میشد میگفت من بخاطر یه پسر پوستم رو خراب نمیکنم و اینا .... 

یکی از بچه ها بهش گفت تو وسواس گرفتی برو مشاوره ، با کلی اصرار رفت و بعد از اون یکم مقاومتش شکست ، اولش که دو هفته یه بار میرفت در حالت عادی ، بعد شد هفته ای یه بار بعد چهار روز یه بار بعد یه روز در میون ، اون اواخر هم دیگه از اونور بوم افتاده بود روزی دوبار قبل و بعد دانشگاه میرفت 

اخرم هم با اون پسره دوست نشد ولی خداروشکر باعث شد این دختره به خودش بیاد ادم شه 

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .بعد ۲ سال دوری از درس تصمیم گرفتم برای کنکور بخونم ، سخته ولی شدنیه ، برای قبولیم یه صلوات بفرست :)🤍 ایشالله سال بعد تو قسمت تحصیلات سایت مینویسم دانشجوی چس ترمه اتاق عمل 

👌🏻😅😂

خودش دیگه با پسره دپست نشد یا اون همچنان ازش فراری بود؟

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

👌🏻😅😂خودش دیگه با پسره دپست نشد یا اون همچنان ازش فراری بود؟

نه دیگه خودش نرفت سمت پسره با یکی دیگه دوست شد 

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .بعد ۲ سال دوری از درس تصمیم گرفتم برای کنکور بخونم ، سخته ولی شدنیه ، برای قبولیم یه صلوات بفرست :)🤍 ایشالله سال بعد تو قسمت تحصیلات سایت مینویسم دانشجوی چس ترمه اتاق عمل 

واقعا پوستو چروک میکنه؟ من حس میکنم انقد میرم با آب داغ پوستم نازک شده و راست میگه تا حدودی چون پوستم عین کویر خشک میشه و زودتر چروک میوفته 

من از بچگی کلاس زبان هم میخواستم برم مثلا ۹صبح، ۶صب بلند میشدم میرفتم حموم

یه بیرون عادی هم برم فروشگاهی جایی  بدون حموم یا دوش نمستونم بیرون برم

واقعا پوستو چروک میکنه؟ من حس میکنم انقد میرم با آب داغ پوستم نازک شده و راست میگه تا حدودی چون پوست ...

نه بابا

من عین اردکا هر روز حمومم

منم 🤣