2777
2789
با هم مراوده و رفت و آمد داشته باشید و کامل بشناسد قلبتو درگیر نکن تا بدی هاشو نبینی

حالا یه خاستگار معلم هم داره با همین شرایط 

با این تفاوت ک معلمه خیلی با ادب و با شخصیته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یه خاستگار معلم هم داره با همین شرایط با این تفاوت ک معلمه خیلی با ادب و با شخصیته

هر دو تا رو آنالیز کنه و حتما هم با مشاوره صحبت کنه و هر دو تا رو مجاب کنی برید اگر اوکی دادن که یعنی آدم عاقلی و اهل مشورت .اگر گفت چه نیازی به مشاوره هست و خودمون عاقلیم یعنی آدم سختیه و تو زندگی یکدنده س 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

از نظر شغلشون یکم شک داره نظر بقیه رو میخاد

اوهوم

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

نه عادی

ببین به عنوان کسی که چند تا سپاهی دیده میگم

سپاهیا اگه خیلی خونگرم و حمایتگر نباشن در حالت عادی ادمای خشکین .. روابط هیچکدومشون با خانوماشون خوب نیست... به سپاه متعهدن و کلا نظامین حتی تو خونه هم همه رو کنترل میکنن و دستور میدن و حکومت نظامی راه میندازن اونم بخاطر جاییه که توش بودن و شرایط سخت نظام ... خواستگارش سرد که هست .. پولم که نداره مطمئن باش تا چند سال اینده هم نمیتونه خونه بخره چون حقوقی نداره و از طرفی باید تا اخر عمرش به سپاه متعهد باشه و احازه شغل دوم داشتن رو نداره ... شاید هم دوستت مجبور باشه چادر بزنه و اگه نزنه ممکنه دعوا و جدل رخ بده 

اینجور ک معلومه خانواده طرف هم پولدار و حمایتگر نیستن پس بیخیال گزینه های بهتری هم هست

شغلشو دوس نداره میگه حقوقش کنه و فلان

خب حقوقش که واقعا کمه با این گرونیا نمیشه زندگی کرد…

ببین برای افزایش درآمدش چیکار میکنه. سراغ شغل دوم نرفته؟ 

نکنه نشسته فقط غر میزنه؟

بعد یه چیز دیگه! بعضی از نظامیا زندگیشون جوریه که باید مدام جابجا بشن! تو شهرهای مختلف زندگی کنن برن خونه سازمانی و…

ببین اینو میتونی بپذیری 

ببین خوندم ک معلم هم داره خواستگار....بی شک و بی تردید معلمه رو انتخاب کنه ...بدون لحظه ای درنگ...نظامیا یه عمر این شهر و اون شهرن....شوهر خودم نظامیه لحظه ای اسایش نیست توی خونمون....حافظ امنیت و اسایش بقیه ان و خانواده خودشون توی تنهایی و بی کسی.....قطعا قطعا معلمه رو انتخاب کنه

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...
ببین به عنوان کسی که چند تا سپاهی دیده میگمسپاهیا اگه خیلی خونگرم و حمایتگر نباشن در حالت عادی ادمای ...

ارتشیه پسره 

من میگم بهش ک با این حقوق خونه خریدن محاله میگه نه طرف با جنمه نمیدونم 

ببین خوندم ک معلم هم داره خواستگار....بی شک و بی تردید معلمه رو انتخاب کنه ...بدون لحظه ای درنگ...نظ ...

از نظر حقوقی یکم بالا پایین ندارن این دو شغل؟

اره اون جا بجایی و اینا ک هست بلاخره عقل خودش چی میگه ببینم