2777
2789
عنوان

برای قوی کردن تست زنی سوم دبستان چه کتابایی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 58 پست
قربونت قشنگم هرچی که خودش علاقه داره بذار همه ی موسیقی ها قشنگنولی من خودم پیانو و ویولن رو خیلی دو ...

بذا ببینم چی دوس داره. زیاد ندیدم موسیقی بگه.

ولی خوانندگی و ورزش و کلاس بازیگری همش میگه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم الان مدرسه های دیگه برای دبیرستان جز تیزهوشان بدرد نمیخورهیا بچه های فوق العاده بی ادبی دارنیا ...

من خودم توی این مدارس بودم در جریانم منتها وقتی بچه یه چیزیو دوست نداره ما نمیتونیم مجبورش کنیم. مثلا من یه ادم ۲۰ ساله ام از یه غذا متنفرم یکی بزور بزاره توی دهنم تا ابد از اون شخص هم متنفر میشم

واسه همین میگم هرچیزی یه حد و اندازه ای داره. این مادر تا یه جایی میتونه بچشو راهنمایی کنه بقیش با خودشه

😂😂دیگه برای اینکه آدم به بهترین موفقیت برسه باید تلاش کنه۲۶/۲۷

زنده باشی عزیزم.

انشاالله که همیشه موفق باشی.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

من خودم توی این مدارس بودم در جریانم منتها وقتی بچه یه چیزیو دوست نداره ما نمیتونیم مجبورش کنیم. مثل ...

اره همینطوره 

ولی هنوز پسر ایشون بچه ست نمیدونه جی براش خوبه چی بد

تا گلاس هفتم بچه هنوز تو بچگی هست گلاس هشتم انگار به یه بلوغ فکری میرسه 

وقتی رفت تو مدرسه تیزهوشان اگر خوشش نیومد میتونه بیاد بیرون اجبار نیست

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

وای چقدر عالی کلاس بازیگری هم خیلی خوبه ورزش چی دوست داره؟

بیشتر دفاع شخصی و ژیمناستیک.

بقیه رشته ها هم گهگداری اسم می بره.

ولی اینا بیشتر

اره همینطوره ولی هنوز پسر ایشون بچه ست نمیدونه جی براش خوبه چی بدتا گلاس هفتم بچه هنوز تو بچگی هست گ ...

آره منم همینو میگم.

دلم میخواد بفرستمش بعد اگه دوست نداشت بیاد بیرون

اره همینطوره ولی هنوز پسر ایشون بچه ست نمیدونه جی براش خوبه چی بدتا گلاس هفتم بچه هنوز تو بچگی هست گ ...

اونجا هم مامانش میگه من زحمت کشیدم تورو بردم توی این مدارس حق نداری بیرون بیای😁

حتی اگه بخوایم بزور ببریمش این سمت نباید از کلاس سوم باشه. سال اخر یا خیلی دیگه خیلی بخوام بگم دوسال اخر کافیه

دختر من کلاس سوم ؛ یه کتاب جامع براش خریدم خیلی کاربردی و خوبه از نظر خودم بعد از هر درس (گاهی قبل از شروع درس جدید) مطالب رو میخونه وبعد سوالات رو جواب میده قشنگ توضیح داده و سوالاتشم استاندار

دختر من کلاس سوم ؛ یه کتاب جامع براش خریدم خیلی کاربردی و خوبه از نظر خودم بعد از هر درس (گاهی قبل ا ...

اسم کتابش چیه عزیزم؟

شما که نباید عاشقش باشید خوش باید علاقه داشته باشه

درسش خوبه در حد جهشی.

ولی تو درس خوندن تنبله باید مجبورش کنم تکالیفش رو انجام بده