2777
2789
عنوان

برای قوی کردن تست زنی سوم دبستان چه کتابایی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 58 پست
بهش فشار نیار ولی یگه به تکنولوژی علاقه مانده سعی کن بیشتر دربارش حرف بزنی چون بعضی اوقات متوجه نیس ...

درست میگی.کلاسای برنامه نویسی و هوش مصنوعی خیلی علاقه دارم بفرستمش

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب از روی کتاب درسی باهاش کار کناگه اشتباه نکنم جدیدا ازمون سمپاد ششم به هفتم فقط سوالات هوشه و دیگه ...

دیگه هر جوری دلشون بخواد آزمون میگیرن. یه سال میگن هوش یه سال میگن کتاب هم هست

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

درست میگی.کلاسای برنامه نویسی و هوش مصنوعی خیلی علاقه دارم بفرستمش

ببین عزیزم الان تو این سن بدارش کلاس موسیقی جتماااا بذارش زبان 

ورزش بعد دیگه از تابستان چهارم ببرش برای تیزهوشان 

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

دیگه هر جوری دلشون بخواد آزمون میگیرن. یه سال میگن هوش یه سال میگن کتاب هم هست

گلم یه چیز میگم بهت برنخوره چون خودت عاشق تیزهوشانی دلیل نمیشه بچتم دوست داشته باشه

اگه علاقه داره و دوست داره همون سال ششم کتابای هوش براش بگیر تمرین کنه یاد میگیره. دوست نداره هم بزار بره سمت چیزی که دوست داره

زودتر از این بخوای کار کنی حتی اگه علاقه داشته باشه هم زده میشه. خوددانی

فدات عزیزم ببین کتاب های تیزهوشان سنگینه از الان بجه رو ببری واقعا هیچی نمیفهمه من بخاطر خودش و خودت ...

ای وای چقد زیاد.

پسر من همکاری نمیکنه اینهمه کتاب😂

ای وای چقد زیاد.پسر من همکاری نمیکنه اینهمه کتاب😂

خیلی زیاده عزیزم

الان طفلی بچه ست 

بزرگ شه بره تو راه درس خوندن و رقابت تست میزنه

باید هر روز بیشتر از شیصد تا بزنه

همین دو سه تا کتاب نیست که هزاران تا کتاب هست که باید جداقل ده تاشون رو بزنه

من یادمه همه ی کتاب هام رو حتی بیشتر از دو بار زده بودم 

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

ببین عزیزم الان تو این سن بدارش کلاس موسیقی جتماااا بذارش زبان ورزش بعد دیگه از تابستان چهارم ببرش ب ...

باشه عزیزم. مرسی از کمکت. موسیقی چه رشته ای به نظرت؟

گلم یه چیز میگم بهت برنخوره چون خودت عاشق تیزهوشانی دلیل نمیشه بچتم دوست داشته باشهاگه علاقه داره و ...

حالا میخوام هدایتش کنم اون سمت دیگه.

اجبار نمیکنم ولی تمایل دارم اون سمت بره

باشه عزیزم. مرسی از کمکت. موسیقی چه رشته ای به نظرت؟

قربونت قشنگم 

هرچی که خودش علاقه داره بذار 

همه ی موسیقی ها قشنگن

ولی من خودم پیانو  و ویولن رو خیلی دوست دارم

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

خیلی زیاده عزیزمالان طفلی بچه ست بزرگ شه بره تو راه درس خوندن و رقابت تست میزنهباید هر روز بیشتر از ...

من خودم برا کنکور اینهمه درس نخوندم😁

الان چند سالته؟

گلم یه چیز میگم بهت برنخوره چون خودت عاشق تیزهوشانی دلیل نمیشه بچتم دوست داشته باشهاگه علاقه داره و ...

عزیزم الان مدرسه های دیگه برای دبیرستان جز تیزهوشان بدرد نمیخوره

یا بچه های فوق العاده بی ادبی دارن

یا اصلا بچه ها درس نمیخونم

تیزهوشان از اکثر جهات بهتره

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

حالا میخوام هدایتش کنم اون سمت دیگه.اجبار نمیکنم ولی تمایل دارم اون سمت بره

خب پس اگه میخوای این کارو کنی راهش همونیه که گفتم. فقط سال اخر تست بزنه

و اینکه تا سال پنجم فقط روی کتاب درسیش وقت بزار نه بیشتر نه کمتر.