2777
2789
عنوان

برای قوی کردن تست زنی سوم دبستان چه کتابایی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 58 پست
فردا از درس متنفر میشه از هر مشاوری بپرسی میگ برد با اونی که تا دهم درس میخونه ولی به خودش فشار نمیا ...

نه من هدفم قبولی تیزهوشانه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

کتاب آی کیو ولی از الان ذهن بچه رو درگیر نکن اگه میخوای آینده خوبی داشته باشه ببرش کلاس برنامه نویسی ...

دلم میخواد ببرم ولی خودش فقط علاقه به ورزش داره

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اگه زحمتی نیست دقیق بگو چکار کنم؟

ببین عزیزدلم اصلااا با بچه از الان کار نکن به هیچ وجه

اصلا اول تا سوم مهم نیست اصلاااااا مهم نیست

کلاس چهارمم کار نمیکنی

کلاس چهارمش که تموم شد رفت تو تابستون ببرش قلمچی اونجا برای آزمون هاش تست بزنه ولی اصلاااا به هیچ وجه کلاس های قلمچی رو ثبت نام نکن که بیخوده

میتونم بپرسم چه شهری هست؟

کلاس های آموزشگاه نویان رو هم بره که آزمون هاش و کلاس هاش بی نظیره

کلاس هاش استاد شیخان تو آموزشگاه نیمکت هم بره 

بعد بچه فقط باید تست بزنه 

من یادم هست اواخر که به آزمون نزدیک میشدم روزی هزار تا با دو هزار تا تست میزدم

از پنج صبح بیدار مبشدم ساعت دوازده میخوابیدم

ولی اوایل رو زیاد سخت نگیر گه بچه خسته نشه 

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

نه من هدفم قبولی تیزهوشانه

ببین هرکسی گفت تیزهوشان بدرد نخوره اصلاااا از این گوش بشنو از اون ور محل نده

من خودم شش سال تیزهوشان درس خوندم 

هرچی بچه درس خون هست برای تبزهوشانه 

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

عزیزم منم ششم به هفتم تیزهوشان قبول شدم. درسته سالها قبل بود و متفاوت بود کلا سبک قبولی ششم به هفتم ولی بازم یه چیزایی میدونم

بچه نهایتااااا باید از پنجم تست بزنه. اونم خیلی کم در حدی نباشه که بدش بیاد

بچه کلاس سومی بتونه کتاب درسی خودشو خوب یاد بگیره هنر کرده هیچ نیازی به کتاب کار هم نیست

ببین عزیزدلم اصلااا با بچه از الان کار نکن به هیچ وجهاصلا اول تا سوم مهم نیست اصلاااااا مهم نیستکلاس ...

گرگان هستم عزیزم.

آموزشگاه نویان همه شهر ها هستن؟

گرگان هستم عزیزم.آموزشگاه نویان همه شهر ها هستن؟

نه آموزشگاه نویان تو کرج هست

ولی کلاس های آنلاین هم داره

ببین واقعا آموزشگاه فوق الهاده ای هست آمار قبولی اش هم خیلی بالاست 

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

عزیزم منم ششم به هفتم تیزهوشان قبول شدم. درسته سالها قبل بود و متفاوت بود کلا سبک قبولی ششم به هفتم ...

آخه بدبختی من اینه که 4 تا کتاب فارسی هدیه مطالعات و علوم به صورت خود خوان هست و عملا چیزی یاد نمیدن. خودم باید باهاش کار کنم

آخه بدبختی من اینه که 4 تا کتاب فارسی هدیه مطالعات و علوم به صورت خود خوان هست و عملا چیزی یاد نمیدن ...

اره درک میکنم

عیبی نداره بچه رو از الان ببری خسته میشه و وقتی خسته بشه اون آخرا دیگه درس نمیتونه و نمیتونه آزمونش رو خم خوب بدت

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

بعد عزیزم اصلا از الان شروع نکن از تابستان جهارم

باشه قربونت مرسی از راهنماییت.

میگم چه کتابایی خوبه بخرم؟

دلم میخواد ببرم ولی خودش فقط علاقه به ورزش داره

بهش فشار نیار  ولی یگه به تکنولوژی علاقه مانده سعی کن بیشتر دربارش حرف بزنی چون بعضی اوقات متوجه نیستن بچه ها مثلاً من یه بار به یه بچه گفتم اگه زبان رو خوب یاد بگیری میتونی با افراد خارجی مکالمه داشته باشی تو بازی های آنلاین مثلاً همین شد محرکش  

آخه بدبختی من اینه که 4 تا کتاب فارسی هدیه مطالعات و علوم به صورت خود خوان هست و عملا چیزی یاد نمیدن ...

خب از روی کتاب درسی باهاش کار کن

اگه اشتباه نکنم جدیدا ازمون سمپاد ششم به هفتم فقط سوالات هوشه و دیگه درسی نمیاد

توروخدا بچتو از الان نابود نکن با تستو اینا. بچه ۹ ساله بیشتر از اون نیازی نداره یاد بگیره 

بزار کلاس ششم شه قشنگ از تابستون شروع کن باهاش سوالات هوش کار کن کم کم. قبول میشه

نشدم فدای سرت ارزششو نداره آرامش بچه خیلی واجب تره

ببین هرکسی گفت تیزهوشان بدرد نخوره اصلاااا از این گوش بشنو از اون ور محل ندهمن خودم شش سال تیزهوشان ...

نه بابا من عاشق تیزهوشانم. هم از لحاظ درسی، هم تربیتی و هم رشد عقلانی سطح بالایی داره

باشه قربونت مرسی از راهنماییت.میگم چه کتابایی خوبه بخرم؟

فدات عزیزم 

ببین کتاب های تیزهوشان سنگینه 

از الان بجه رو ببری واقعا هیچی نمیفهمه 

من بخاطر خودش و خودت میگم گناه داره

ولی کتابای ایتی کمپلکس 

اسمارتیز

نیترو

مالتیپل

خیلی گتاب هاش زیاده

بچه تا میتونه باید تست بزنه و آزمون بده

من قشنگ یه سی تایی کتاب داشتم😂

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️