2777
2789
عنوان

این ایده برا کلیپ عروسیم چیپه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایده بدی که نیست ولی مهمه فیلمبردارو تیم ادیتش حرفه ای باشن و خوب دربیارن. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اره جالبه ولی اگر موقع کشیدنش با ی لباس و گریم هنرمندانه و هنری باشی ، و موقع زدنش به دیوار با لباس ...

درسته مثلا اکر فرمالیته داشتم میشه با اون لباس فرمالیته و اون فضا این کارو بکنم 

قشنگه ولی اول توقع کشیدن لباس هنرمندان در حال نقاشی به پوشی بعد موقع زدن به دیوار لباس عروس قشنگ تره بعدم در کنارت شوهرت باشه مثل اول در حال کشیدن با یک لباس قشنگ خونه ای بیاد کنارت برات قهوه بیاره به او نگاه کنه به نقاشی بعد صحنه بعد که داری می زنی به دیوار از پشت سرت بیاد بغلت کنه دوتایی به تابلو نگاه کنین 

چطوری عزیزم چخبرمیگم یه هفتس سرفه میکنم هرچی دارو میخورم بیفایدس چه کنمممممممم؟؟؟

سلام قشنگم والا نمی‌دونم ،ما با سلام عسل خوب میشیم ،امشالله که زودتر خوب بشی ،اگه خواستی دقیقش رو برات بنویسم

سلام قشنگم والا نمی‌دونم ،ما با سلام عسل خوب میشیم ،امشالله که زودتر خوب بشی ،اگه خواستی دقیقش رو بر ...

بهتر شدم عزیزم انقد دمنوش و قرص خوردم....ممنونم.تنگی نفس گرفته بودم خیلی بده سرماخوردگی