2777
2789

خیلی خساسن طبقه زیر خونه ما هستن تازه ساعت پنج شیش غروب میکشم هی میگن اینا چقد صدا میده جاروبرقیشون 

من هفته ای یبار میکشم نمستونم زندگی نکنم بخاطر اینا 

الان خونم پر اشغالهههه و کثافت شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونته دیگه اجارشو میدی مگه مفتی نشستی 

خونتو تمیز کن کاریش نداشته باش بزار غر بزنه

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

من دو سال مشهد زندگی کردم ،یه چیزایی دیدم و تجربه کردم ..الان کلا فقط خونه ویلایی برامم مهم نیست هر منطقه مشهد باشه ،بالاشهرم پوله ش و نداریم ...ولی الان آرامش دارم 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

راحت باش تو خونت 

اگرم اومد حرف زد بگو شما خونه رو بیکیفیت ساختی صدا میره میاد من که نمیتونم از زندگیم بزنم چون سقف و دیواراتون کاغذیه

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
من دو سال مشهد زندگی کردم ،یه چیزایی دیدم و تجربه کردم ..الان کلا فقط خونه ویلایی برامم مهم نیست هر ...

مگه چی تجربه کردی ؟

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

واقعا همینه ببخشید ب گ وزی صدا میره

همینو بزن تو سرشون

بگو مشکل من نیست خونتو خوب درست میکردی 

از غر غر بقیه هم نترس دختر بزار فکشون پیاده شه اینقد بگن

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
مگه چی تجربه کردی ؟

اولی رفتم ،طبقه بالا خانوم تنها بود با یه آقا رابطه داشت ...طبقه وسط من بودم ،پایینم یکی بود شوهر داشت  کسی رو میاورد خونه ..من خبر نداشتم بعد فهمیدم ...دومین جا رفتیم اونم بعد فهمیدم طبقه بالایی با زنش مشکل داشت یکسره دعوا داشتن یبار هندونه رو از بالا تیکه تیکه پرت کردن تو راه پله ها پلیس اومد ،زنش طبقه پایینش بود..بعد یکیم بود خانومه بهم میگفت پشت بوم زمانی میتونی استفاده کنی که جاروش کنی 😐درش و قفل میکرد ..یعنی پشت بوم کرده بود واسه خودش کلا ،زنیکه وسواس ،با شوهرم دعوای بدی شد نزدیک بود زنه رو پرت کنه از پله ها پایین😂😂 ..الان دیگه فقط ویلایی 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

اولی رفتم ،طبقه بالا خانوم تنها بود با یه آقا رابطه داشت ...طبقه وسط من بودم ،پایینم یکی بود شوهر دا ...

وای عزیزم چه تجربه های بدی داشتی😢امیدوارم دیگه از این به بعد خوب باشه برات

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن