الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی ریپلی نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
من دو سال مشهد زندگی کردم ،یه چیزایی دیدم و تجربه کردم ..الان کلا فقط خونه ویلایی برامم مهم نیست هر منطقه مشهد باشه ،بالاشهرم پوله ش و نداریم ...ولی الان آرامش دارم
اولی رفتم ،طبقه بالا خانوم تنها بود با یه آقا رابطه داشت ...طبقه وسط من بودم ،پایینم یکی بود شوهر داشت کسی رو میاورد خونه ..من خبر نداشتم بعد فهمیدم ...دومین جا رفتیم اونم بعد فهمیدم طبقه بالایی با زنش مشکل داشت یکسره دعوا داشتن یبار هندونه رو از بالا تیکه تیکه پرت کردن تو راه پله ها پلیس اومد ،زنش طبقه پایینش بود..بعد یکیم بود خانومه بهم میگفت پشت بوم زمانی میتونی استفاده کنی که جاروش کنی 😐درش و قفل میکرد ..یعنی پشت بوم کرده بود واسه خودش کلا ،زنیکه وسواس ،با شوهرم دعوای بدی شد نزدیک بود زنه رو پرت کنه از پله ها پایین😂😂 ..الان دیگه فقط ویلایی