2777
2789
عنوان

به دخترم گفتم از 7️⃣ صبح تا 9️⃣ بخون بعد بخواب

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 25 پست
چی قبول شدی عزیزم چقد خوب که انقد کشش داشتی

اره من یا درس نمیخوندم یا تا تهش میرفتم

من علوم ازمایشگاه قبول شدم علاقه ای نداشتم نرفتم بجاش مدرک زبان گرفتم الانم که 20 سالمه زبان خصوصی تدریس میکنم

ادم رشته تجربی نبودم حقیقتش به هنرستان علاقه داشتم نزاشتن برم.....

الان به کارهای یکه خدم دوست دارم میرسم زبان تدریس میکنم بعضی اوقات لباس طراحی میکنم .شیرینی با دوستام میپزیم اشپزی میکنم و کارهای ورزشی مثل هندبال والیبال بسکتبال انجام میدم.تو فکرمه برم مربی بشم....

درختان زاگرس ایستاده جان میدهند

اره من یا درس نمیخوندم یا تا تهش میرفتممن علوم ازمایشگاه قبول شدم علاقه ای نداشتم نرفتم بجاش مدرک زب ...

ماشالله بهت تو هر مسیری که میری موفق باشی

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی همچنیناگر میتونید برای دخترتون مشاور تحصیلی خوب بگیرید سراغ این دانشجوها هم نرید

ولا خودش برنامه مینویسه بهشم میگم میگه تو تلگرام برنامه درسی هست جزوه و درسنامه و فیلمم هست  نمیخام خرج کنم 

خودشم یه روز خوب میخونه یه روز شل میکنه

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

ولا خودش برنامه مینویسه بهشم میگم میگه تو تلگرام برنامه درسی هست جزوه و درسنامه و فیلمم هست نمیخام ...

باید مستمر درس بخونه حتما

به دوستاش هم نگه چیکار میکنه چیکار نمیکنه.شما یا پدرتون نظارت کنید رو برنامه هاش تو اون کانالای تلگرامی هم عضو باشید.چکش کنید حتما

مرسی همچنیناگر میتونید برای دخترتون مشاور تحصیلی خوب بگیرید سراغ این دانشجوها هم نرید

اتفاقا من معلمای خصوصیم دانشجو بودن...مشاورمم پزشک بود

خیلی خوب بودن و برخلاف معلمای مدزسه‌ام که سنشون بالاتر بود درک زیادی داشتن...چون خودشون تازه کنکور داده بودن و خیلی هوامو داشتن و درکم میکردن

فارغ‌التحصیل فرزانگان،رتبه سه‌رقمی کنکور،دانشجوی‌پزشکی،هنرمند و نقاش،نویسنده‌ و دونده🫠

اتفاقا من معلمای خصوصیم دانشجو بودن...مشاورمم پزشک بودخیلی خوب بودن و برخلاف معلمای مدزسه‌ام که سنشو ...

مشاور تحصیلی خوب نمیتونه یه دانشجو باشه به نظر من البته و طبق تجربه هام...

ولی استاد و معلم میتونه بشه

باید مستمر درس بخونه حتمابه دوستاش هم نگه چیکار میکنه چیکار نمیکنه.شما یا پدرتون نظارت کنید رو برنام ...

تو کانالا عضوم 

ممنون عزیزم

مشاور تحصیلی خوب نمیتونه یه دانشجو باشه به نظر من البته و طبق تجربه هام...ولی استاد و معلم میتونه بش ...

اتفاقا خیلی کمکم کردن

مدرسم فرزانگان بود بهترین استادا رو داشتم. اما درک نمیکردن اصلا و قوت قلب نمیدادن

فارغ‌التحصیل فرزانگان،رتبه سه‌رقمی کنکور،دانشجوی‌پزشکی،هنرمند و نقاش،نویسنده‌ و دونده🫠

اتفاقا خیلی کمکم کردنمدرسم فرزانگان بود بهترین استادا رو داشتم. اما درک نمیکردن اصلا و قوت قلب نمیدا ...

تجربه شما بد بوده متاسفانه

خیلی خوبه که مشاور خوبی رو پیدا کردید من هیچوقت نمیتونم اعتماد کنم

تجربه شما بد بوده متاسفانهخیلی خوبه که مشاور خوبی رو پیدا کردید من هیچوقت نمیتونم اعتماد کنم

صرفا تجربه خودم نیست. خیلیا مثل منن