2777
2789
عنوان

حرف بدی زدم‌ به دانش آموزم❓❗

445 بازدید | 38 پست

داشتم از یکی دانش آموزا درس میپرسیدم بغلیش بهش تقلب رسوند یکی از ته کلاس داد زد گفت: خااانم نازنین بهش تقلب رسوند

منم گفتم تقلب رسوندن کار درستی نیست ولی کار تو هم درست نیست رفیقت رو میفروشی اونم جلو همه...

و بعدش راجع به بد بودن تقلب حرف زدم

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چی میشه که فکر میکنید همه دانش اموزای یه کلاس باهم رفیقن😐

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یعنی من معلم بود اون ک از ته کلاس داد زد رو از کلاس مینداختم بیرون

اینا میخام ببینم اخرشون چ کار میشن 

ادمفروشای کاسه لیس

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

منظورم هم کلاسی بود!

هم کلاسی هم نباشن هر دو انسانن و دارن همزیستی میکنن

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸

تقلب رسوندن ینی ضایع کردن حقوق دیگران شما به دانش اموزت یاد دادی اگه دید رفیقش دزدی هم کرد سکوت کنه 

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

ماشالله به این معلم

🌸🌸

وقتی نمیتونی به چیز دیگه گیر بدی و ایراد بگیری😐

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

تقلب رسوندن ینی ضایع کردن حقوق دیگران شما به دانش اموزت یاد دادی اگه دید رفیقش دزدی هم کرد سکوت کنه

میتونست بیاد فقط به خودم بگه

برذن آبروی آدما هم درست نیست

بعدم دزدی رو با چی مقایسه میکنی؟

من خودم دیدم نازنین داره تقلب میرسونه

ولی نمیخواستم مستقیم اشاره کنم من تو این موقعیت ها به فرد تقلب رساننده یه نگاه معنا دار میندازم خودش عذرخواهی میکنه نه اینکه سرش داد بزنم

یعنی من معلم بود اون ک از ته کلاس داد زد رو از کلاس مینداختم بیروناینا میخام ببینم اخرشون چ کار میشن ...

چند تا مثل خانواده ی شوهر من 

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

وقتی نمیتونی به چیز دیگه گیر بدی و ایراد بگیری😐

خب برام سوال بود

اخه همش میگن دوستت رفیقت بابا سی نفر ادم همه ک باهم رفیق نیستن😂