2777
2789
عنوان

حرف بدی زدم‌ به دانش آموزم❓❗

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 38 پست
اره به نظر منم اصل قضیه اینهبچه ها باید از سن کم یاد بگیرن با تخریب یکی دیگه خودشون رو بالا نکشن. با ...

دقیقا این رسما آدم فروشی کرده به نیت اینکه خودشو دانش اموز برتر کنه و یاد گرفت همچین چیزی نیست

درود به شرفتون

🌸🌸

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمه معلمی باید ابعاد روانشناسی این موضوعات رو بررسی کنید ما نجیدونیم تخصصیش چیه

منم بدم میاد ادج دهن لق اما اینجا اون دختر حق هم داشته بهرحال تقلب حق بقیه رو ضایع کردن ..

قشنگ یادمه دانشگاه بعضیا تقلب کردن قشنگ نمره بالا گرفتن 

من تا صبح بیدار بودم خوندم بچه سقط کرده بودم نمره ام کم شد خب حق من ضایع کردن 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
شمه معلمی باید ابعاد روانشناسی این موضوعات رو بررسی کنید ما نجیدونیم تخصصیش چیهمنم بدم میاد ادج دهن ...

باید میومد فقط به خودم میگفت قضیه رو نه تو جمع

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
با اینکه میتونست بعدا بگه موافقمولی با نگفتن نهاینکه یکار نادرست رو اطلاع بدی ادم فروشی نیست شاید او ...

حرف شما درسته 

الان همجا شده رشوه دادن ریا کردن وووو 

خب اتفاقا از این سن یاد میگیرن حق خوردن تقلب کردن وو

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
کاش هر کی لایقه مثل شما معلم بشهصبح یکی تاپیک زده بود دانش آموزشو مسخره میکرد که کثیفه چرک بو میده.د ...

🌸🌸

دانش آموزا اکثرا تو سن بلوغ هستن و این کاملا طبیعیه