2777
2789
عنوان

پس کی زمان ازدواجم میرسه

64 بازدید | 7 پست

دیگه واقعا خسته شدم 

درآمد و استقلال و آشپزی و زیبایی و همه چی در حد متوسط دارم 

تو خونه ی پدری هم دیگه واقعا جایی ندارم .

چجوریییی به خدا بگم ؟ خودش مگه دانای همه چی نیس؟؟؟

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

به راحتی دعا بگیر ازدواج کن😐🤣

با دعا صد سال دیگه هم نمی‌خوام.

مگه تو این دنیای به این بزرگی یه آدم سهم ما نیست ؟

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی نداره عزیزم اگه همزاد و بستگی بخت باشه راهش همینه فقط منم داشتم تا باطل نشد ازدواج نکردم

از کجا و چجوری عزیزم؟ راهنماییم می‌کنی ؟ 

دیگه به جنون رسیدم .

از کجا و چجوری عزیزم؟ راهنماییم می‌کنی ؟ دیگه به جنون رسیدم .

اول باید سرکتاب بگیری ببینی اصلا داری مشکلی یا نه داشتی حل کنه البته ادم درست نه الکی من ۳سال درگیرش بودم خواهرمم همزاد داشت ۴۰سالگی باطل کرد ازدواج کرد

اول باید سرکتاب بگیری ببینی اصلا داری مشکلی یا نه داشتی حل کنه البته ادم درست نه الکی من ۳سال درگیرش ...

دارم مشکل همزاد و اینا رو 

ولی راهش رو نمیدونم؟ 

اونم گفت بلد نیستم دعا و اینا بدم فقط نمازت رو بخون به موقع همین 

دارم مشکل همزاد و اینا رو ولی راهش رو نمیدونم؟ اونم گفت بلد نیستم دعا و اینا بدم فقط نمازت رو بخون ب ...

باید بدی گلم یکی که بلده باطل کنه مواضب باش قرانی باشه وگرنه سنگینی داره من چندسال پیش هرکی میرفتم نمیشد یکیش که قرانی بود معجزه کرد ولی گرونم گرفت

باید بدی گلم یکی که بلده باطل کنه مواضب باش قرانی باشه وگرنه سنگینی داره من چندسال پیش هرکی میرفتم ن ...

شماره ای چیزی دارین ازش؟ من کسی رو نمی‌شناسم بخدا