2777
2789

سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه من سه قلو دارم و حدود ۴روز هست که پسرم همش بی قراری میکنه و خیلی کم شیر میخوره و همش گریه میکنه و دل درد داره😭😭😭😭براش وقت دکتر گرفتم امروز ساعت۳ببرمش اصلا نمیخوابه دخترهام شیر میخورن و راحت میخوابن ولی این پسرم خیلی اذیت میکنه اینجوری نبود شیر کم میخوره و همش گریه میکنه دلم براش سوخت دیشب تا ساعت۳بیدار بود گریه میکرد فقط شیر خودم رو میدم بهش و نسبت به قبلا خیلی کم میخوره خیلی ناراحتم 😭😭😭😭😭😭بچم دل درد داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مامان ۳قاوها .شاید دل‌درد شده .یکم نبات داغ با عرق نعنا  خیلی کم بده بهش .دردش ساکت میشه .دور نافشم در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

سلام مامان ۳قاوها .شاید دل‌درد شده .یکم نبات داغ با عرق نعنا خیلی کم بده بهش .دردش ساکت میشه .دور ن ...

باشه چشم عزیزم انجام میدم 

اصلا بچم خواب نداره دیشب ساعت۳خوابید همش گریه میکرد 

باشه چشم عزیزم انجام میدم اصلا بچم خواب نداره دیشب ساعت۳خوابید همش گریه میکرد

چشمت بی بلا ‌.

الهیی🥹🥹🥹گزارش کف دستت از پشت مایاژش بده بخصوص بین دوتا کتفش رو نوزادان عاشششققق ماساژن .تو نت بزنی با فیلم یادت میده برای گردش خون و کارکردن اندام های داخلی شونم خوبه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو