2777
2789
میشه بگی رابطتت چطوریه باهاش؟ و اینکه نماز میخونی حجاب داری کلا از این نظرا چجوری ای یا احساس میکنی ...

معمولی 

نماز میخونم 

حجاب هم چادری نیستم ولی موهام بیرون نیست 

کلا یه آدم کاملا معمولی ام 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی رابطتت چطوریه باهاش؟ و اینکه نماز میخونی حجاب داری کلا از این نظرا چجوری ای یا احساس میکنی ...

نه عزیزم‌بجابم‌کانل نیس نمازم‌همیشه نبمخونم‌ولی بشدت بخداوائمه اعتقاددارم همیشه خداروشکرمیکنم حتی بدترین اتفاق زندگیم رخ داداش نوشتم‌گذاشتم‌لا قران خدامشکلمو حل کردش نمیدونم میدونم همیهش برام‌ددست مبکنه میگم شایدددیرولی درست میکمه

عالییییییی

نه حجاب دارم نه نماز میخونم 

شوخر سابقم بهم خیانت کرد،خدا نشونم داد سریع جدا شدم

sexداشتیم همیشه بدون ک ا ن د و م،بدون قرص

حامله نشدم

با نامزدم‌ سریه چیز الکی یکم باهام سرد شد،خدا مشکلمو حل کرد چون مقصر خودم بودم،خودمم پیش قدم شدم

حتی خدا هم تو خوابمم اومده بود یه نور سفید رنگ

آقایان لطفااااا درخواست دوستی ندیددددد،درخواست دوستی ببینم تاپیک میزنم تگتون میکنم🚫⛔️

یعنی من هرچی ازش خواستم همشون برام بد بوده؟ من چیزای ریز و درشت زیادی خواستم ولی حتی یکدونش رو هم ند ...

نگفتم حتما بد بوده گفتم شاید تو اون زمان برات خوب نبوده 

ولی به دعا کردن ادامه بده ناامید نشو من به دعا خیلی اعتقاد دارم 

انقدر از خدا بخواه که آخر یه نشونه بهت بده من اینکارو انجام میدم

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.🌹

عالییییییینه حجاب دارم نه نماز میخونم شوخر سابقم بهم خیانت کرد،خدا نشونم داد سریع جدا شدمsexداشتیم ه ...

بنظر خودت چ ویژگی ای داری ک باعث شده انقد خدا دوست داشته باشه

من حجاب ندارم به هیچی هم بجز خدا اعتقاد ندارم 

با خیلیا مهربونم ، کلا مهربون و دلسوزم فقط دوست دارم به بقیه کمک کنم 

واقعا نمیدونم ولی همیشه ببشتر دعاهام قبول شده چون اعتقاد کامل دارم بهش

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 

بنظر خودت چ ویژگی ای داری ک باعث شده انقد خدا دوست داشته باشه

مهربونم به خدا نزدیکم خیلیی زیاد،خدا رو همیشه وهمه جا حسش میکنم

آقایان لطفااااا درخواست دوستی ندیددددد،درخواست دوستی ببینم تاپیک میزنم تگتون میکنم🚫⛔️

مهربونم به خدا نزدیکم خیلیی زیاد،خدا رو همیشه وهمه جا حسش میکنم

قران و ذکر و اینا هم میخونی ؟

من بنظرت چیکار کنم تا به خدا نزدیک شم؟ 

من هیچ وقت تو زندگیم نماز نخوندم حجابم نداشتم ولی حس میکنم همش ب این چیزاس نمیدونم 😂🥲

قران و ذکر و اینا هم میخونی ؟من بنظرت چیکار کنم تا به خدا نزدیک شم؟ من هیچ وقت تو زندگیم نماز نخوندم ...

قران نه ولی صلوات میفرستم خیلی کم

عزیزم ربطی به این چیزا نداره

من چندین ساله خدارو حسش میکنم

حتی از امام حسین هم معجزه دیدم دوبار بار اول محرم امسال،بار دوم دوهفته پیش

اره هر چی ازش خواستم بعد از ی مدتی یا بهم داده یا بهترشو داده

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۳ ستایش ۱۳۸۹هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو  هم سه هفته پیش زدم با شماره خالم🤣

من برای خودم ، یه چیزی واقعا خالص از قلبم گذشته ،خدا بهم داده ولی نیتی دارم که جمعی هست و برای کل خانواده و البته برای منم خیلی بهتر میشه ، خیلی دعا میکنم ولی نشده ، انگار مصلحت تو چیزی که ما خوب میدونیم نیست

من هرچی دعا و نذر برداشتم نداد خیلی ایمانم ضعیف شده میترسم اینم انجام بدم بازم بهم نده

اینو شیطون تو دلت میندازه که نری سراغش توبه ٧٠ بندی دقیقا واسه همینه که موانع استجابت دعا برداشته شه امام علی هر روز موقع نماز صبح میخونده به یه فقیز یاد میده طرف تو یه سال مرتب خونده و تا سال بعدش کلی ثروتمند شد منم موقع شب قدر خوندم خیلی برام خوب شد  حتما بخون و تونستی استمرار داشته باش

من هرچی دعا و نذر برداشتم نداد خیلی ایمانم ضعیف شده میترسم اینم انجام بدم بازم بهم نده

عربی شو لازم نیس بخونی ها همون متن نرجمه فارسیش و بخون ببینی چی داری میگی به خدا و واقعا توبه کرده باشی با خوندنش شک نکن که اثر داره