2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی

میشه بگی رابطتت چطوریه باهاش؟ 

و اینکه نماز میخونی حجاب داری کلا از این نظرا چجوری ای یا احساس میکنی چه ویژگی ای داری ک باعث میشه انقد زود دعاهات بگیره

بله ولی شاید کمی‌دیرترداده ولی دیراید ودرست

و اینکه نماز میخونی حجاب داری کلا از این نظرا چجوری ای یا احساس میکنی چه ویژگی ای داری ک باعث میشه انقد زود دعاهات بگیره

بله بسیاررر زیاد

برای من اینطوری نبوده

گفتم عزیزم خدا برای همه همینه ولی گاهی وقتا حکمتش رو نمی فهمیم 

شاید اون چیزی که شما میخواستی برات خوب نبوده خدا یه بلا رو از زندگیت دور کرده شاید درعوضش نعمت های دیگه ای داده

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.🌹

اره زیاد هر چی هم نداد بعد ها متوجه شدم یه خیری توش بوده

میشه بگی رابطتت چطوریه باهاش؟ و اینکه نماز میخونی حجاب داری کلا از این نظرا چجوری ای یا احساس میکنی ...

نماز نمیخونم حجابم معمولیه ولی دلم خیلی مهربونه یعنی مثلا پول لازم داشته باشم کتاب ترم های پیش دانشگاهم رو نمی‌فروشم قرض میدم ب دانشجو یا همینجوری میدم مال خودش بشه میگم با خدا معامله کردم یا در حد توانم کمک میکنم نه فقط مالی 

مثلا ببینم کسی کمک لازم داره اینا ب نظرم ب خاطر همین کارامه

گفتم عزیزم خدا برای همه همینه ولی گاهی وقتا حکمتش رو نمی فهمیم شاید اون چیزی که شما میخواستی برات خو ...

یعنی من هرچی ازش خواستم همشون برام بد بوده؟ 

من چیزای ریز و درشت زیادی خواستم 

ولی حتی یکدونش رو هم نداده بهم حتی یکی

بااارهاااا بهم داده اسمشو گذاشتم معجزه

نماز نمیخونم حجابم معمولیه ولی دلم خیلی مهربونه یعنی مثلا پول لازم داشته باشم کتاب ترم های پیش دانشگ ...

منم همین طوری ام دقیقا 

البته من حجابمم خوب نیست

ولی خیلی مهربونم و تا جایی ک بتونم کمک میکنم ...