من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست .... پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
دیوانه ای پسر من یازده سالشه چند بار دقت کردم بعد جیش خودش رو نمیشوره. یر پا جیش میکنه نه خودم رو زدم نه اون رو. فقط بهش گفتم اینجوری عفونت میگیری کلیه هات خراب میشه! تا بترسه و بشوره. چند روز احساس کردم شست چون میرفتم پشت در دستشویی گوش میدادم که اب رو باز میکنه یا نه!! بازم میلینم نمیشورن و موقعی که میره خودم هم دنبالش می م و گوشزد میکنم
دیوانه ای پسر من یازده سالشه چند بار دقت کردم بعد جیش خودش رو نمیشوره. یر پا جیش میکنه نه خودم رو زد ...
آخه میترسم شلوارش بزنه به فرشام هر چند که کل خونه رو رو فرشی کردم بعد میترسم خونم بوی بد برداره خیلی روی این چیزا حساسم یا دختر دو ساله و نیم دیگه هم داره اون با اینکه کوچولو هست خیلی تمیزه نمیدونم این چرا همچین شده