2777
2789

😐😐💔💔💔

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالا سرش بمون بهش توضیح بده 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
به جای کتک زدن خودت آموزش بده یادش بده همراهش برو دستشویی شلنگو بگیر بگو مامان خوب بشور به هفته اینا ...

همه اینا رو کردم دیگه امروز خسته شدم به ستوه اومدم خودم رو زدم میگه بدم می یاد حالم بد میشه دست بکشم به خودم 

People are asleep and when they die ,they waken 

بله بچه ست و خوب آموزش ندیدهخودت بری بشوری که اشتباههباید بهش آموزش بدی

آموزش دادم بهش گفتم باید تمیز بشوری با دست بکشی از عقب به جلو بعد دستت رو با مایع بشوری میگه زدم می یاد

دیوانه ای پسر من یازده سالشه چند بار دقت کردم بعد جیش خودش رو نمیشوره. یر پا جیش میکنه نه خودم رو زدم نه اون رو. فقط بهش گفتم اینجوری عفونت میگیری کلیه هات خراب میشه! تا بترسه و بشوره. چند روز احساس کردم شست چون میرفتم پشت در دستشویی گوش میدادم که اب رو باز میکنه یا نه!! بازم میلینم نمیشورن و موقعی که میره خودم هم دنبالش می م و گوشزد میکنم

آموزش دادم بهش گفتم باید تمیز بشوری با دست بکشی از عقب به جلو بعد دستت رو با مایع بشوری میگه زدم می ...

بدش میاد؟

پسر منم این حرفو میزد

منم بهش گفتم مجبوری خودتو خوب بشوری وگرنه اون کثیفی که رو پوستت میمونه باعث مریضی شدید میشه و ممکنه خیلی طولانی بستری بشی بیمارستان

آدما باید مراقب خودشون باشن تا به سختی نیوفتن

اکثر بچه ها با صحبت کردن قانع میشن

دیوانه ای پسر من یازده سالشه چند بار دقت کردم بعد جیش خودش رو نمیشوره. یر پا جیش میکنه نه خودم رو زد ...

آخه میترسم شلوارش بزنه به فرشام هر چند که کل خونه رو رو فرشی کردم بعد میترسم خونم بوی بد برداره خیلی روی این چیزا حساسم یا دختر دو ساله و نیم دیگه هم داره اون با اینکه کوچولو هست خیلی تمیزه نمیدونم این چرا همچین شده

آخه میترسم شلوارش بزنه به فرشام هر چند که کل خونه رو رو فرشی کردم بعد میترسم خونم بوی بد برداره خیلی ...

نه بابا اون شک هست شما داری. خونه ای که توش بچه کوچیک هست از تین چیزا پیش میاد دیوانه بازی در نیار فرش ها هم تمیز هستند