2777
2789
عنوان

چرا بعضی ها همش دنبال عمل هستن

127 بازدید | 18 پست

انگار عقده دیده شدن دارن 

ژل و بوتاکس و.. ـ

مگه صورت طبیعی ادم چشه بخدا اینطوری قشنگ تره یا میرن ناخون سه متری میزاره

همین ناخن ساده خودمون قشنگ تره چه نیازی خودمون شبیه یه ادم مصنوعی بسازیم

سلام مادرم سلام پدرم سلام همه خواهران و برادرانم، من اومدم از گذشته ها بگم از گذشته های بسیار دور از اون موقع که چشم انتظار محبت شما بودم اما با رحمی تمام منو پس زدید و بهم کم لطفی کردید شما باعث شدید اون قسمتی از من که نیاز به تایید ادم ها داره پر نشه من یه خلا و باور درونی از کودکیم دارم و بابتش احساس پوچی تنهایی و خلا دارم منو ببخشید ولی شما انسان های خوبی نبودید نتونستید به کودک کوچولوی درونم احساس عشق و محبت القا کنید کودک اسیب پذیر من زخم های زیادی خورده با شکست و ناکامی های زیادی مواجه شده اما همچنان با تن زخمی سراپا ایستاده اون لیاقت تشویق و تحسین داره و من براش ایستاده دست میزنم به جای تمام انسان هایی که باید تحسینش میکردند اما نکردند کودک کوچولوی درونم قول میدم تا اخر عمر کنارت بمونم ازت مراقبت کنم کمکت کنم زخم های کودکیت باهم ببندیم باهم پانسمان کنیم باهم درمانش کنیم کوچولوی ترسیده من من همیشه کنارتم و مثل شیر ازت محافظت میکنم.. میدونم خیلی قوی هستی تو شمست ناپذیر هستی کوچولوی باراده درونم اگر تو نبودی من نمیتونستم امروز به این جایگاه برسم من ادم ناسپاسی نیستم من ازت نهایت تشکر و قدردانی دارم و امیدوارم بتونیم با محافظت و مراقبت زخم کودکیت زندگی خوبی سرشار ارامش و امنیت رقم بزنیم.. کوچولوی من من مراقبتم و در عوض همه ی اون ادم ها ازت معذرت خواهی میکنم متاسفم کوچولوی ضعیف و ناتوان و بی قدرت اسیب پذیر درونم میبوسمت عاشقتم سرشار عشق میشم برات نگهبان دلت میشم و تا آخر عمر ازت مراقبت میکنم🌙💗🤍🫂🌺🪷💗💗💗💗💗🤍🤍🤍💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم رضایت درونیه طرف اونجوری با خودش حال میکنه

زشت میشن

سلام مادرم سلام پدرم سلام همه خواهران و برادرانم، من اومدم از گذشته ها بگم از گذشته های بسیار دور از اون موقع که چشم انتظار محبت شما بودم اما با رحمی تمام منو پس زدید و بهم کم لطفی کردید شما باعث شدید اون قسمتی از من که نیاز به تایید ادم ها داره پر نشه من یه خلا و باور درونی از کودکیم دارم و بابتش احساس پوچی تنهایی و خلا دارم منو ببخشید ولی شما انسان های خوبی نبودید نتونستید به کودک کوچولوی درونم احساس عشق و محبت القا کنید کودک اسیب پذیر من زخم های زیادی خورده با شکست و ناکامی های زیادی مواجه شده اما همچنان با تن زخمی سراپا ایستاده اون لیاقت تشویق و تحسین داره و من براش ایستاده دست میزنم به جای تمام انسان هایی که باید تحسینش میکردند اما نکردند کودک کوچولوی درونم قول میدم تا اخر عمر کنارت بمونم ازت مراقبت کنم کمکت کنم زخم های کودکیت باهم ببندیم باهم پانسمان کنیم باهم درمانش کنیم کوچولوی ترسیده من من همیشه کنارتم و مثل شیر ازت محافظت میکنم.. میدونم خیلی قوی هستی تو شمست ناپذیر هستی کوچولوی باراده درونم اگر تو نبودی من نمیتونستم امروز به این جایگاه برسم من ادم ناسپاسی نیستم من ازت نهایت تشکر و قدردانی دارم و امیدوارم بتونیم با محافظت و مراقبت زخم کودکیت زندگی خوبی سرشار ارامش و امنیت رقم بزنیم.. کوچولوی من من مراقبتم و در عوض همه ی اون ادم ها ازت معذرت خواهی میکنم متاسفم کوچولوی ضعیف و ناتوان و بی قدرت اسیب پذیر درونم میبوسمت عاشقتم سرشار عشق میشم برات نگهبان دلت میشم و تا آخر عمر ازت مراقبت میکنم🌙💗🤍🫂🌺🪷💗💗💗💗💗🤍🤍🤍💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

خودم دوس دارم بهترین ورژن خودمو بسازم 

و از افراط واقعا خوشم نمیاد مثلا به نظرم کسی که صورتش کوتاه و گرده و چونه نداره چه عیبی داره نقصشو برطرف بکنه 

یا منی که دماغمو دوس نداشتم چرا بهترش نکنم؟ 

لطفا لایک ننمایید🗿
معمولا تو دام مدیا و تبلیغات میوفتن یه مدت نرن اینستاگرام میبینن که از سرشون میوفته

متاسفانه 

اصلا هم نمیخوان قبول کنن همش دنبال مد هستن 

هر روز یه مدلی خودشون میسازن

بعضی ها حالشون خوب میشه یه تغییری میکنن

بنظر منم یه چیز شخصی هست نباید بقبه دخالت کنن 

من خودم بینیم عمل کردم خیلی اعتمادبنفسم بیشتر شد

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
خودم دوس دارم بهترین ورژن خودمو بسازم و از افراط واقعا خوشم نمیاد مثلا به نظرم کسی که صورتش کوتاه و ...

گفتی لایک نکن برای همین ریپ زدم بگم درود به شرفت خیلی ها ک میگن وا عمل اه اه پیف پیف خودشون اگ پولش رو داشته باشن ی تغییری میدن ولی الان برای قانع کردن خودشون میگن نه زشته عمل

Guess I’m still holding on to something I shouldn’t

من خودم دوست دارم فک نمیکنم به بقیه هم ربطی داشته باشه بقیه هر چقدر می‌خوان زر بزنند برام مهم نیست 

از همه دورم بشم خودم دلیل حال خوبم میشم                       بی خیال هر کی که بود بهتر از اونی که بودم میشم 💎