باعشق ازدواج کرده باشیدولی بحث بینتون خیلی باشه دوتابچه کوچیک داشته باشیدوحسابی زیرفشارباشید شوهرتون تقریباهرچی بخاین فراهم کنه ولی زیاد درکتون نکنه واصلنم اهل بیرون رفتن وتفریح نباشه وبچروهم خودش تنهاببره خونه مامانش یاوقتی یکاری داره که بایدباماشین بره بچرو ببره ولی شمارو جایی نبره خودتون تنهاهم شرایطش نباشه جایی برید اخلاقشم یه آدم ریلکس که اهل غرزدن وبداخلاقی نیست ولی این ریلکس بودن باعث شه واسه همه چی بیخیال باشه حتی سلامتی خودش
با عشق ازدواج کردن مهم نیس با عشق ادامه دادن مهمه هنوزم عاشق همین یانه؟
فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋 همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم سوال داری بپرس
همه ی جور نیستن ک من مثلا با قسمت تنهایی با بچه بره خونه ی مامانش مشکلی ندارم تازه خوشحالم میشم چون خودم تنها موندن تو خونرو دوست دارم با قسمت بیرون نبردنشم باز مشکل ندارم فقط اصرار نکنه بریم بیرون خودش هرجا میخاد بره ،من خودم هر وقت دلم بخاد خودم برم بیرون اصلا اهل بازار و تفریح رفتن با همسر نیستم مگه مسافرت ک مجبورم دیگه تحمل کنم😄
ببین عزیزم شما بچه دارین تحت فشارین،ولی اقایون یه کاری میکنن دلیلشو نمیگن مثلا بیرون بردن بچه ها،بعدا ازش بپرسی میگه میبرم تو چندساعت راحت باشی،خیلیا ارزوشونه ،بچه هارو بده شوهرت ببره خونه مادرش خودتم تو خونه این فاصله به خودت برس بخواب کاراتو کن،برای بیرون رفتن خودت برنامه بریز،شوهرمنم خیلی خونگیه😂😍عاشق اینه که خونه باشه منم گاهی برنامه میچینم درحد چند ساعت میریم بیرون میایم ،اینجوری که میگی بعید میدونم اگر عصر به شوهرت بگی منم باهاتون میام بگه نه نمیبرمت،باهاش صحبت کن مشکلتو بگو این وسط خیلی چیزا حل میشه