2777
2789
عنوان

امشب شام خونه خاله شوهرم دعوتیم اصلا دوست ندارم برم

| مشاهده متن کامل بحث + 1724 بازدید | 84 پست
یاد خودم و جاری طفلکم افتادم 😂 مهمونی هاشون خیلی شلوغه مارو برا کارا دعوت میکردن ی کوه ظرف میشستیم ...

مادرشوهرم اینا کلا مریضن؛با پیرکس میونه ندارن؛برای هر نفر یه رون میزاره با سیب زمینی اینا تو بشقاب؛خوب زنه حسابی  بریز تو پیرکس؛بعد هر نفر یه سبزی؛یه ترشی؛بعد دوغ یا نوشابه نداره آب میاره با صدتا لیوان

پسرم ❤❤😍😍😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کاردستت بگیر دوساعت لفتش بده

یه بار اینکار کردم میان میگن زودباش عجله کن وقت نیس ، یا مثلاً بعدش باید با خواهر شوهرم طرف های بالای بیست نفر آدم رو بشوریم وقتی طولش میدم خواهر شوهرم میره به کارای دیگه میرسه تا من طرف هارو کف بزنم میاد میشوره

چقدر بی ملاحظه، خوب نرو دیگ، اگر بخاطر کار نکردن شوهرت دعوات میکنه خیلی تحقیر آمیزه. ادم مهمونی میره کیف کنه بگو بخنده، کارا هم باید مرد و زن همه همکاری کنن ، سر سفره هر کی یه بشقاب برداره تمومه. 

من اگر شوهرم سرکار کردن بهم چیزی میگفت جنگ جهانی میشد😆😆😆

حالا مثلا خودش چیکار میکنه که از تو انتظاراتی داره 

مادرشوهرم اینا کلا مریضن؛با پیرکس میونه ندارن؛برای هر نفر یه رون میزاره با سیب زمینی اینا تو بشقاب؛خ ...

خخخخ دقیقا انگار خونه مادرشوهر منو میگی 

تازه مهمونا پامیشن کمک کنن میگن نهههه عروسا میشورن 🥴🥴🥴

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

من اصلا از کار کردن و ظرف شستن و...خسته نمیشم

چیزی که منو ناراحت میکنه تیکه ها و کنایه های مادرشوهرم و بعضی از فامیلاشه 

به لحاظ روحی خیییلی اذیت میشم وقتی میرم تو جمعشون 

وگرنه صبح تا شب بخام ظرف بشورم و کار کنم خستگی برام معنی نداره

خودتو بزن ب مریضی بگوای وای خیلی دوس دارم بیام ولی مریضم البته یکساعت قبل رفتن مریض شو

اتفاقا شوهرم مریضه و شوهر خاله اش روی این موضوع حساسه  دیشب به شوهرم گفتم تو مریضی بیا نریم گفت اگر تا امروز خوب نشم نمیریم الان می‌خوام به شوهرم زنگ بزنم بپرسم حالش خوب شده یا نه 

خخخخ دقیقا انگار خونه مادرشوهر منو میگی تازه مهمونا پامیشن کمک کنن میگن نهههه عروسا میشورن 🥴🥴🥴

اصفهانی ان ؟اینا دقیق نمیگن عروس میشوره؛فقط همه جاخای میکنن؛کارهای الکی میکنن؛اخرش فقط تو موندی 

پسرم ❤❤😍😍😘😘

وقتی فقد خستگیش برات میمونه همون جنگ اول به از صلح اخر. بهشوهرت بگو تنهایی بره یا برو باهاش بشین اخرشنهایت ی بحث میکنیدو تمام. مگه داد امضاشده داری دستشون. یا اینکه داریشلوغش میکنی. 

اصفهانی ان ؟اینا دقیق نمیگن عروس میشوره؛فقط همه جاخای میکنن؛کارهای الکی میکنن؛اخرش فقط تو موندی

نه بابا 🤣 ولی باحال گفتی خدا نکشتت دختر 😂 

یعنی باورت میشه الان ک حاملم دست ب کارا نمیزنم خونشون ولی جاری بدبختم عین کوزت میسوزه میسابه

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

یه بار اینکار کردم میان میگن زودباش عجله کن وقت نیس ، یا مثلاً بعدش باید با خواهر شوهرم طرف های بالا ...

جسارتا خود خاله ‌و مادرشوهر چیکا میکنن؟😑 این خاله خانم دختر یا عروس نداره خودش؟

اشتباه از خودت بوده که از اول اینطوری عادتشون دادیاگه از همون اول صمیمی نمیشدی و مثل مهمون می‌رفتی و ...

من میشینم ولی خودشون صدام می‌کنن بیا کمک کن مثلاً میگن نیکا جون عزیزم میای سالاد درست کنی میای غذاهارو تزیین کنی دیگه اینجوری کار میکشن چون منم اوایل با خانواده شوهرم زندگی می‌کردم صفرتا صد کارها بامن بود که خداروشکر اینقدر بهم فشار اومد غذامون رو کلا از خانواده شوهرم جدا کردم راحت شدم ولی کمک توی مهمونیارو دیگه نتونستم کاریش کنم