2777
2789
عنوان

خانمای پیام نوری لطفاً بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 58 پست
خواهش میکنم پیام براش گذاشتم اگه تطبیق زده بود چیزی خبرت میکنم اها اون بحثش جداست منم پارسال فقط رشت ...

ممنون ازتون بعد درسای اون ترمی که فقه وحقوق بودین چیا برداشتین؟ آسون بود؟

من امتحانام دوتاشون تو یه روزن 

ممنون ازتون بعد درسای اون ترمی که فقه وحقوق بودین چیا برداشتین؟ آسون بود؟من امتحانام دوتاشون تو یه ر ...

خواهش میکنم

فارسی،زبان،دانش و جمعیت خانواده ،تربیت بدنی،کلیات علم حقوق ،ائین دادرسی مدنی یادمه برداشتم 

زبان برام سخت بود هرچی میخوندم انگار نمیخوندم،فارسی و دانش و جمعیت خانواده تو یه روز بود  من دانش و جمعیت خانواده سرکلاسش خواب بودم فارسی اولین دوره بودم سخت بود

آئین دادرسی مدنی و کلیات علم حقوق خودخوانی کردم راحت بود فقط بدیش این بود کلیات امتحانش الکترونیکی بود استرس سیستم هم داشتم

ممکنه تاریخش تغییر کنه چه امتحانیه و چندمه امتحانش؟

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنمفارسی،زبان،دانش و جمعیت خانواده ،تربیت بدنی،کلیات علم حقوق ،ائین دادرسی مدنی یادمه برداشت ...

ممنون 

زبان و فارسی وایین زندگی وکلیات حقوق و تاریخ اسلام رو برداشتم بقیه درسا همه تخصصی بود 

امتحان آیین وکلیات تو یه روزه 

الکترونیکی امتحان دادن سخته؟

بعد همه رو بالای ۱۲شدین که تغییر رشته دادین؟

خواهش میکنمفارسی،زبان،دانش و جمعیت خانواده ،تربیت بدنی،کلیات علم حقوق ،ائین دادرسی مدنی یادمه برداشت ...

بعد من فارسی و زبان رو کتاب تحلیلی گرفتم معنیشون کرده 

آیین زندگی ام کتاب طلایی بهم داد

ممنون زبان و فارسی وایین زندگی وکلیات حقوق و تاریخ اسلام رو برداشتم بقیه درسا همه تخصصی بود امتحان آ ...

خواهش میکنم 

رفیقمم یادش نبود 

اها...اوه‌

سخت نیست چون ما سیستم درست نداریم برای الکترونیکی استرس میکشیم وای خراب نشه بشه چه کنیم

اره دیگه یه صدم کم‌باشه یعنی 11/99با درخواست موافقت نمیشه

بعد من فارسی و زبان رو کتاب تحلیلی گرفتم معنیشون کرده آیین زندگی ام کتاب طلایی بهم داد

فارسی نسخه قدیمی هست هنوز دو ترمه کتاب جدید اومد

طلایی نخونی گند میزنی امتحان رو

چرا؟ من که سردر نمیارم اون فروشنده بهم داد وای باید پیش بدم

طلایی من برای امتحان خوندم پیشرفت نداره شاید از امتحان سه یا چهار بگیری

درخواست بده برات لینک گروه بفرستم جزوه و نمونه سوالاتش بگیری از رو اون بخونی بهتره