2777
2789
عنوان

خانمای پیام نوری لطفاً بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 58 پست
مرسی عزیزم.. رفتم غیر حضوری ثبت نام شد تایید سلامت و تحصیلی گرفتم..اما عکس اینا اسکن نکردم هیچی..حضو ...

مگه تو کانال دانشگاه تو عضو نیستی همه پیام نور یا درحال ثبت نام حضوری ان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ایتا دارم..والا گفته تا نگفتیم نیایید!!تا 5ابان تایم داره.. عکس اینا آخرش باید چیکار کنم

خب اگه خودشون گفتن مشکلی نیست 

تو قسمت ثبت نام اصلی یه قسمت هست مربوط به پرکردن فرم ثبت نامت 

یه قسمت دیگه هست نوشته بارگذاری مدارک میری اونجا عکس مدارکی که میخوان رو بارگذاری می‌کنی 

خب اگه خودشون گفتن مشکلی نیست تو قسمت ثبت نام اصلی یه قسمت هست مربوط به پرکردن فرم ثبت نامت یه قسمت ...

اینا تو سامانه گلستانه؟میشه داد کسی انجام داد؟همون روز ثبت نام باید انجام بدم یا بعدشم میشه(

اینا تو سامانه گلستانه؟میشه داد کسی انجام داد؟همون روز ثبت نام باید انجام بدم یا بعدشم میشه(

آره برو کافینت دانشگاه تون بده برات انجام بده فقط از مشارکت عکس واضح بگیر تو گوشیت داشته باش

آره برو کافینت دانشگاه تون بده برات انجام بده فقط از مشارکت عکس واضح بگیر تو گوشیت داشته باش

نمیشه بدم کافی نت جای دیگه؟منظورم اینه نمیشه تا برم ثبت نام حضوری نمیشه بدم برام درست کنن؟

مشارکت منظورت چیه؟

نمیشه بدم کافی نت جای دیگه؟منظورم اینه نمیشه تا برم ثبت نام حضوری نمیشه بدم برام درست کنن؟مشارکت منظ ...

مدارک نوشتم گوشیم نوشته مشارکت

چرا میتونی بدی کافی نت بیرون ام فک نکنم مشکلی باشه

خواهش میکنم ثبت نام کردی؟

سلام خوبی میگم من فردا میرم ثبت‌ نام‌.میگن باید اتاق فرهنگ رفت اره،چجوریه؟ و اینکه فایل شماره ۷ رو من ندارم ..چجوری بگیرم؟؟خیلی طول میکشه ثبت نام؟

شهریه رو گفتی باید چجوری پرداخت کنم؟؟همونجا یا تو سایت 

سلام خوبی میگم من فردا میرم ثبت‌ نام‌.میگن باید اتاق فرهنگ رفت اره،چجوریه؟ و اینکه فایل شماره ۷ رو م ...

سلام موفق باشی والا اتاق فرهنگ رو نمی‌دونم کجاست ولی من رفتم اتاق آموزش فایل شماره ۷رو نمی‌دونم چیه به خدا