2777
2789
عنوان

خانمای پیام نوری لطفاً بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الکترونيکي چیه؟و اینکه نمره کم نمیشه نرفت عادی هارو؟کتاب هاش گرونن؟

میگن نمره میانترم نمیدن اگه نریم البته بعضی استادا امتحان میانترم میزارن وهمونو در نظر میگیرند کتاباشو آره من ۵تا کتاب گرفتم دست دوم ۷۵۰

میگن نمره میانترم نمیدن اگه نریم البته بعضی استادا امتحان میانترم میزارن وهمونو در نظر میگیرند کتابا ...

اها مرسی گلم..5تا 750؟

زیاده حجمشون؟من علوم تربیتی میخام بخونم شما شهریه چقدر میدی

اها مرسی گلم..5تا 750؟زیاده حجمشون؟من علوم تربیتی میخام بخونم شما شهریه چقدر میدی

آره کتابا از۱۵۰تومن به بالا بود حجمشون درحد ۲۰۰صفحه تا۳۰۰صفحه بستگی داره به درسش 

شهریه فعلا ثابت ۱۸۰۰متغییرشو نمیدونم

من فقه وحقوق ولی ثابت برا همه یکیه

من هنوز نرفتم ثبت نام حضوری.. چجوریه..کجا باید رفت..شلوغ..؟چیا باید ببرم

انتخاب واحد بیام خونه انجام بدم یا اونجا..چارت درسی کجا میدن...هزینه اش کی باید بدیم.. ببخشید سوال خیلی پرسیدم

من هنوز نرفتم ثبت نام حضوری.. چجوریه..کجا باید رفت..شلوغ..؟چیا باید ببرمانتخاب واحد بیام خونه انجام ...

اول تو خونه یا کافینت برو ثبت نام غیر حضوری تو انجام بده یادت باشه تاییده تحصیلی تو بگیری بهت یه کد رهگیری میده اونم ثبت کن عکس خودت و دیپلم وپیش دانشگاهی تو با اگه نظام جدیدی همون دیپلمتو اسکن کن تو سایت بعد که تموم شد برو حضوری قسمت آموزش دانشگاه بپرس از بقیه که کجاست بعد مدارک تو بده بهشون اونا خودشون ثبت نام میکنن بعدم برو انتخاب واحد تو بکن برو کافینت خود دانشگاه کمکت میکنن

اول تو خونه یا کافینت برو ثبت نام غیر حضوری تو انجام بده یادت باشه تاییده تحصیلی تو بگیری بهت یه کد ...

مرسی عزیزم.. رفتم غیر حضوری ثبت نام شد تایید سلامت و تحصیلی گرفتم..اما عکس اینا اسکن نکردم هیچی..حضوری نگفتن کی بیا هنوز..اونجا فکر کنم بگم عکس اسکن کنن برام؟؟