2777
2789
عنوان

خانمای پیام نوری لطفاً بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 85 پست
سلام ثبت نام کردم..خوبی؟انتخاب واحد بلد نیستم..کافی نت هم نرفتم.. چیکار کنم؟تا ۱۲ام‌وقت هست..میخام خ ...

سلام خب به سلامتی برو تو سامانه گلستان بزن ورود به سایت بعد شماره دانشجویی تو بزن کد ملی ات رو بزن بعد که وارد سایت شدی چندتا لیست هست بزن رو ثبت نام بعد بزن ثبت نام اصلی بعد بازم بزن ثبت نام اصلی بعد برات لیست درسای مربوط به رشتت میاد بعد اونایی که پیش نیاز نداره رو انتخاب کن رو هر درس بزنی انتخاب میشه فک کنم بعدم گزینه ثبت رو بزن وتمام

سلام خب به سلامتی برو تو سامانه گلستان بزن ورود به سایت بعد شماره دانشجویی تو بزن کد ملی ات رو بزن ب ...

ممنون عزیزم..اونا که زده پیش نیاز ‌.باید ترم های بالا بردارم که قبلش خونده باشم پیش نیاز رو؟

مثلا اونا ک زده پیش نیاز یعنی علاوه بر اون درس یکی دیگ قبلش باید بخونم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم..اونا که زده پیش نیاز ‌.باید ترم های بالا بردارم که قبلش خونده باشم پیش نیاز رو؟مثلا اون ...

ببین یه درسایی هست که باید قبلش پیش نیاز شو برداری مثلاً فارسی 2 پیش نیازش فارسی1 هست و باید اول فارسی1 و برداری و بعد ترم بعد فارسی2رو برداری 

راستی دروس اختیاری یعنی کلا میتونی نخونی یا این ترم میتونی نخونی؟یا مازاد

میتونی برندارید این ترم وترمای بعد بگذرونیش ولی یکی می‌گفت اسمش اختیاریه ولی در واقع اجباریه حالا درمانی بعد برداریم مشکلی نیست

میتونی برندارید این ترم وترمای بعد بگذرونیش ولی یکی می‌گفت اسمش اختیاریه ولی در واقع اجباریه حالا در ...

عزیزم ببخشید کلاسام رو کجا زده؟سایت ام ال اس میرم هرچی میزنم میگ اشتباهه..چیکار کنم..بدونم‌کی هست

عزیزم ببخشید کلاسام رو کجا زده؟سایت ام ال اس میرم هرچی میزنم میگ اشتباهه..چیکار کنم..بدونم‌کی هست

برا منم چند روز طول کشید تا برام فعال شد صبر کن تا فعال شه کدت

بعد تو سایت گلستان ام میشه رفت قسمت انتخاب واحدت که رفتی درسایی که انتخاب کردید جلوشون زده روز و ساعت و منبع درسی تو روز امتحانات رو پی دی افسوس بگیر یا اسکرین شات شو بگیر 

آها.. راستی ترم چندی..نمراتش چجوره؟؟پی دی اف کتابهاش داری یا میخری..گرونن؟؟

ترم اولم من کتاباشو خریدم چون میگن از همه جای کتاب سوال میاد دست دوم بخر برات ارزون تر دراد