سلام ثبت نام کردم..خوبی؟انتخاب واحد بلد نیستم..کافی نت هم نرفتم.. چیکار کنم؟تا ۱۲اموقت هست..میخام خ ...
سلام خب به سلامتی برو تو سامانه گلستان بزن ورود به سایت بعد شماره دانشجویی تو بزن کد ملی ات رو بزن بعد که وارد سایت شدی چندتا لیست هست بزن رو ثبت نام بعد بزن ثبت نام اصلی بعد بازم بزن ثبت نام اصلی بعد برات لیست درسای مربوط به رشتت میاد بعد اونایی که پیش نیاز نداره رو انتخاب کن رو هر درس بزنی انتخاب میشه فک کنم بعدم گزینه ثبت رو بزن وتمام
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم ببخشید کلاسام رو کجا زده؟سایت ام ال اس میرم هرچی میزنم میگ اشتباهه..چیکار کنم..بدونمکی هست
برا منم چند روز طول کشید تا برام فعال شد صبر کن تا فعال شه کدت
بعد تو سایت گلستان ام میشه رفت قسمت انتخاب واحدت که رفتی درسایی که انتخاب کردید جلوشون زده روز و ساعت و منبع درسی تو روز امتحانات رو پی دی افسوس بگیر یا اسکرین شات شو بگیر