2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی آقایون اگه زائده داشته باشه با معاینه اگه پنهان باشه هیج جوره. تو خانما زائده باشه که مشخصه پنهان باشه آزمایش پاپ اسمیر میگیرن میره ازمایشگاه میگن هم پاپ اسمیر باشه هم  hpvچگ بشه. پاپ اسمیر هم که از مخاط رحم نمونه میگیرن

نمونه میگیرن میره برای ازمایش اچ پی وی

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

توی آقایون اگه زائده داشته باشه با معاینه اگه پنهان باشه هیج جوره. تو خانما زائده باشه که مشخصه پنها ...

دخترع باکره که نمیتونه پاپ اسمیر بده

میتونه ؟؟

مدرس زبان انگلیسی:)🪐

اگه تا حالا ‌دخول نداشتی حتی اگه گرفته باشی داخل واژنت درگیر نمیشه. اگه مشکوکی شروع کن قرص پاور فیت ...

دخول نداشتم فقط رابطه سطحی بود

هیچ زائده ای ندارم

اونم هیچ زائده ای روش ندیدم

تنها چیزی که منو مشکوک میکنه اینه که قرص پاورفیت توی داشبورد ماشینش پیدا کردم ولی اون سریع ازم قاپیدش که من نفهمم چیه من تونستم روشو بخونم و سرچ کردم ولی اون میگه مال کمردرد مامانمه

من میدونم این قرص مسکن نی

حاضرم نیست بگه چیه واسی چی میخوره

اگه ظاهر نشده باشه چی ؟؟؟

زائده نداشته باشه باشه اگ این ویروس توبدن باشه اون تست نشون میده

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

زائده نداشته باشه باشه اگ این ویروس توبدن باشه اون تست نشون میده

یه آقای زائده نداره ولی مشکوکم که داره

باید چ آزمایشی بده که متوجه شه داره ؟

یه آقای زائده نداره ولی مشکوکم که دارهباید چ آزمایشی بده که متوجه شه داره ؟

برای اقایون هیچ ازمایشی نمیتونه صددرصد بگه ک دچار هستن یانه متاسفانه خیلی خطا داره این چیزیه ک از دکترا شنیدم

برای اقایون هیچ ازمایشی نمیتونه صددرصد بگه ک دچار هستن یانه متاسفانه خیلی خطا داره این چیزیه ک از دک ...

اخه من قرص پاور فیت تو ماشینش پیدا کردم

این قرص مال زگیل تناسلی هست

ولی هیچ زائده ای روی بدنش نی

حاضرهم نیست بگه واسه چی میخوره