اخه من قرص پاور فیت تو ماشینش پیدا کردماین قرص مال زگیل تناسلی هستولی هیچ زائده ای روی بدنش نیحاضرهم ...
بعید نیست برای همین باشه
باهاش صحبت یجوری ازش حرف بکش
دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉 ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️ مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حتما نباید زائده داشته باشه بعضی تایپاش زائده دارن
دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉 ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️ مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉
ن خب میخام بفهمم اگه مبتلاس تا نامزدیو بهم بزنمولی اون زائده ندارهو این قرصو میخورهاخه چرا ؟؟؟
شاید خواسته پیشگیری کنه.. یعنی یه جورایی احتیاط کرده ،یا اصلأ داشته و خوب شده ،مال قبلاً هس ،یا از اون زائده دارا نیست مرضش.. احتمال داره اهل روابط متعدد باشه ،شایدم اصلأ مال اون نیست و به هزار ویک دلیل قرصه اونجا بوده ،مثلا مال کس دیگه بوده و جا گذاشته..
خب اگه زائده نداره از کجا فهمیده مبتلاس و قرص مصرف میکنه ؟
حتما چکاپی چیزی رفته یاشاید باکسی ک مبتلا بوده رابطه داشته ومتوجه شده ک خودشم گرفته