2777
2789
عجله نکن ،کم کم می گیری..کافیه زمان ومکانش جور بشه فقط..

ن خب میخام بفهمم اگه مبتلاس تا نامزدیو بهم بزنم

ولی اون زائده نداره

و این قرصو میخوره

اخه چرا ؟؟؟

مدرس زبان انگلیسی:)🪐

اخه من قرص پاور فیت تو ماشینش پیدا کردماین قرص مال زگیل تناسلی هستولی هیچ زائده ای روی بدنش نیحاضرهم ...

بعید  نیست برای همین باشه 

باهاش صحبت یجوری ازش حرف بکش

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی اخه زائده نداره💔نمیدونم دردش چیه

حتما نباید زائده داشته باشه بعضی تایپاش زائده دارن

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

ن خب میخام بفهمم اگه مبتلاس تا نامزدیو بهم بزنمولی اون زائده ندارهو این قرصو میخورهاخه چرا ؟؟؟

شاید خواسته پیشگیری کنه.. یعنی یه جورایی احتیاط کرده ،یا اصلأ داشته و خوب شده ،مال قبلاً هس ،یا از اون زائده دارا نیست مرضش.. احتمال داره اهل روابط متعدد باشه ،شایدم اصلأ مال اون نیست و به هزار ویک دلیل قرصه اونجا بوده ،مثلا مال کس دیگه بوده و جا گذاشته..

عزیزم به دکتر زنان مراجعه کن و براش توضیح بده اون خودش با وجود اینکه شما دختری و باکره هستی است رو ا ...

یعنی آزمایشی واسه دخترای باکره هم هست ؟

شاید خواسته پیشگیری کنه.. یعنی یه جورایی احتیاط کرده ،یا اصلأ داشته و خوب شده ،مال قبلاً هس ،یا از ا ...

آدم اهل پیشگیری و این حرفا نیست

زگیل تناسلی که درمان نداره خوب شده چیه

اگه مرضش از اون زائده دارها نیست پس از کجا فهمیده که مبتلاس ؟ که واسش قرص مصرف میکنه

اگ مال اون نیست پس چرا ازم قایمش میکنه و هول کرد خیلی؟

ای خدا ذهنم داره منفجر میشه💔💔

خب اگه زائده نداره از کجا فهمیده مبتلاس و قرص مصرف میکنه ؟

حتما چکاپی چیزی رفته یاشاید باکسی ک مبتلا بوده رابطه داشته ومتوجه شده ک خودشم گرفته

حتما چکاپی چیزی رفته یاشاید باکسی ک مبتلا بوده رابطه داشته ومتوجه شده ک خودشم گرفته

چکاب ؟ ینی اچ پی وی توی ازمایش خون و ادرار مشخص میشه ؟