2777
2789

من این هفته باید ثبت نام انجام میدادم بخاطر یسری مشکلات نتونستم برم برای ثبت نام 

بنظرتون شنبه برم میتونم ثبت نام انجام بدم؟

دانشگاه ازاد هستم

نمیدونم چیکار کنم 

کاربر جدید نیستم...   :) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میدونی تا کی وقت هست؟ثبت نام توی سایتش هم اخه انجام ندادم🥲

دقیق نمیدونم من فقط ندیم گفتن ۳ ابان کلاسا شروع میشه 

ثبت نام انلاینشو خودت توی گوشی انجام بده من خودم انجام دادم

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
عزیزم میدونی تا کی وقت هست؟ثبت نام توی سایتش هم اخه انجام ندادم🥲

عزیزم توی سایتش فکر کنم تا امروز هست 

نشدم فردا حتما برو دانشگاه فکر نکنم وقتش تموم شده باشه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
مرسی عزیزم فردا جمعه اس اخه

عه اره فکر کردم شنبس 😂

شنبه برو بگو من ثبت نام اینترنتی نتونستم انجام بدم خودشون راهنماییت میکنن نگران نباش ♥

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨