2777
2789

هنوز نرفتم ولی میخوام ترم دوم رو مرخصی بگیرم

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه‌ نیازی نیست

عزیزم ترم دوم رو میخوام مرخصی بگیرم میشه یه توضیح بدی شهریه تغییر میکنه؟؟شرایط مرخصی گرفتنش چحوریه

عزیزم ترم دوم رو میخوام مرخصی بگیرم میشه یه توضیح بدی شهریه تغییر میکنه؟؟شرایط مرخصی گرفتنش چحوریه

درخواست مرخصی میدی حداقل سه هفته قبل از شروع ترم دوم 

مثلا بگو به دلیل مشکلات خانوادگی 

هیچی هم نگی مهم نیس فقط همون درخواست مرخصی تحصیلی در فلان ترم رو بزن 

من خیلی اطلاعی از شهریه و اینا برای آزاد و شهریه پرداز ندارم ولی میدونم خیلی کمتر میگیرن. مثلا اگه ترمی ۲۰ تومن باشه برای اون ترم که مرخصی بودی ۵ تومن میگیرن 

اَبیلین
درخواست مرخصی میدی حداقل سه هفته قبل از شروع ترم دوم مثلا بگو به دلیل مشکلات خانوادگی هیچی هم نگی مه ...

یعنی حتی برای مرخصی گرفتنمم شهریه میگیرن

بعد هزینه انصراف از دانشگاه ازاد چجوریه

یعنی حتی برای مرخصی گرفتنمم شهریه میگیرنبعد هزینه انصراف از دانشگاه ازاد چجوریه

آره 

نمیدونم عزیزم 

هم کلاسی خودم یه ترم مرخصی گرفت و بعدشم انصراف داد

برای اون یه ترم که اومده بود ۲۰ تومن و برای اون ترم که مرخصی بود ۴ تومن ازش گرفتن البته ما روزانه بودیم 

ولی درمورد آزاد اطلاعی ندارم. از آموزش دانشکده بپرسی راهنماییت میکنن 

اَبیلین