2777
2789

هنوز نامه بستری نداده، نامه بستری مگه باید بالاش اسم خوده بیمارستان باشه که هنوز نداده چون جراح فقط امروز میاد این بیمارستان

خب؟

میگم بنظرتون چرا نامه نداده برا بستری قرار بود تو واتساب برام بفرسته دیروز که من امروز مامانمو ببرم بستری کنم هنوز نفرستاده استرس گرفتم  نفرسته چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب؟

میگم مگه بالای نامه ی بستری اسم این بیمارستانی باشه که عمل میکنه؟ ایا منتظره بیاد بیمارستان بعد نامه بده یا نامه بدون اسم بیمارستانه فقط میخام بدونم این نامه چجوریه

عجیبه معمولا اگر عمل خیلی خاصی باشه از یماه یا یه هفته قبل میدن کارای ادریشو بکنی، شاید عمل مهمی نیس ...

کاراشو کردم فقط مونده نامه ساعت عملشم گفته ولی هنوز نامه بستری نفرستاده برام

پیگیری کن

زنگ زدم به منشیش دیشب گفت منتظر نامه ام خانوم دکتر بفرسته اتاق عمله هنوز نفرستاده، یعنی از دیشب تا حالانتونسته یه نامه رو بنویسه 

خدایامسئولیت قبول کردن چه سخته 

دعا کن بفرسته شرمنده ی مامانم و بابام نشم دو هفته اس اسیرن این دکتر اون دکتر