2777
2789
عنوان

بنظرتون من حساس شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 31 پست
[QUOTE=398556191]کسی مشکل نداره. به هر حال وقتی فضا باز بشه انسان جلوی خودشو نمی تونه بگیره. بهتره ب ...

راهکار نهایی اینکه همسرتون و خود شما بدونید رابطه شکل بگیره کار میره جلو. مگر اینکه همسرتون رابطه امین با شما داشته باشه و بتونه همه چیز را راحت به شما بگه. پس روی دومی کار کنید. رابطه امن. تو جامعه همه مدل آدمی هست.

روانشناس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلم اینجاست بیرونش نمیکنه.میگه احتیاج داره به کار...!گفتم منم احتیاج دارم به ارامشمیگه بخدا با همه ...

بگو مگه تو خیریه باز کردی که احتیاج بقیه رو برطرف کنی؟!

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

بنظرم آزاد بذارش چون که این زمانه پر از فرصت برای مرد خراب هست اگر شوهرت خراب باشه بذار همین اول زند ...

میدونم خودمم بچه بازیه واقعا

کسی که بخواد ببخشید هر غلطی کنه تو زندان هم باشه غلطش و میکنه من خیلی وقت بود نمیرفتم اون سمتا که اعصابم اروم باشه ولی واقعا دیشب بهم ریختم

مشکلم اینجاست بیرونش نمیکنه.میگه احتیاج داره به کار...!گفتم منم احتیاج دارم به ارامشمیگه بخدا با همه ...

بگو آدم محتاج زیاده لازم نکرده بچسبی به این یکیش.. شوهرت باید قاطع باشه اسی.. داره شل میگیره 

کسی لایکم نکنه

مشکل اینجاست اعتماد ندارمو یه پسر هم هست این خانمه با یه پسره دوتا هستنمنم به شوهرم گفتم مشکل از زنه ...

اون زندگی که زن به مرد اعتماد نداشته باشه عذاب آوره برای دو طرف

اگه مرد خراب باشه بدون اینکه زنش متوجه باشه در عرض ده دقیقه بدون استخدام منشی می‌تونه هر غلطی بکنه

راهکار نهایی اینکه همسرتون و خود شما بدونید رابطه شکل بگیره کار میره جلو. مگر اینکه همسرتون رابطه ام ...

میاد اکثر موارد و میگه برام

چه اتفاقی افتاده و چیشده و...

ولی این مورد و واقعا نتونستم خودم و کنترل کنم

بگو آدم محتاج زیاده لازم نکرده بچسبی به این یکیش.. شوهرت باید قاطع باشه اسی.. داره شل میگیره

دقیییقا داره شل میگیره 

منم همین و گفتم 

بعد از اون جریان که سر کجایی گفتنش دعوا شد خییلی کم زنگ میزنه ب شوهرم 

یعنی گفت رفتم گفتم به تو ربطی نداره من کجام چرا اینقدر زنگ میزنی

ببین رفتیم مسافرت روزی که حرکت کردیم نیم ساعت یکبار زنگ میزد میگفت کجایی میخام بگم برق قطع شد دوباره نیم ساعت بعد زنگ میزد کجایی برق وصل شد نیم ساعت بعدش زنگ میزد کجایی کاغذ تموم شد

گفتم تو دقیقا مسوول اداره برقی یا از وسط جاده میتونی کاغذ براش بخری

که دیگه جوابش و نداد

الان روزانه نهایت دوبار زنگ بزنه اونم برا کار

بله از نظرش خانمای مطلقه گناه دارن و این باید خرجشونو تامین کنه

حق کاملا با توئه

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

دقیییقا داره شل میگیره منم همین و گفتم بعد از اون جریان که سر کجایی گفتنش دعوا شد خییلی کم زنگ میزنه ...

بازم کوتاه نیا.. کم کم بیرونش کن.. اعصاب تو مهم تره.. برای ایشون بیرون کار زیاده 

کسی لایکم نکنه

عزیزدلم شما خیلی شکاک هستین بنظرم چون منم اسم صاحبکار سیو میکردم تا اگه جایی نمیدونستم زنگ بزنم بپرسم ازش ولزومی نداشت اسم همه مشتری هارو سئو کنم چون نمیخواستم که لاس بزنم باهاشون که😐یه جا دفتر می‌نوشتم همون یه زنگ تمام...ولی خب منم یه همکار داشتم کلا مثل همین خانوم بود و منظوری نداشت و بعد از یه مدتی رفت سر یه شغل رسمی و همسر صاحبکار خیلی باهام خوب بود و اینکارا رو نمی‌کرد.. بنظرم خیلی با سیاست بود وبه شوهرش اعتماد داشت و واقعا هم مرد خوبی بود