2777
2789

من عقدم و قراره با خانواده شوهرم زندگی کنم 

البته واحد جدا داریم

کلا خانواده شوهرم اهل دخالت نیستن و مادر شوهرمم زن بدی نیست ولی خب من ادم تقریبا درون گرایی هستم و از تنهایی لذت میبرم ولی احساس میکنم مادر شوهرم اینطوریه که دائم بخواد بیاد و بره 

از طرفی میترسم وقتی بچه دار شم بخوان هی بچه رو ببرن پیش خودشون چون مادر شوهرم همش میگه وقتی بچه دار شین ما بچه رو سرگرم میکنیم و....

من ترجیح میدم بچم زیر نظر خودم باشه تا اینکه بخواد دائم ببرنش

از طرفی چون ادمای بدی نیستن نپیدونم چطوری و به چه بهونه ای رفت و امدو کم کنم و مستقل باشیم اجساس میکنم شوهرم همکاری نمیکنه🤕

ما چاره ی عالمیم و بیچاره ی تو...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی با خانواده همسر نزدیک هستین تمام‌این‌چیزا طبیعیه.خودت رو شاید بتونی کنترل کنی ولی در مورد بچه کاری نمیتونی بکنی

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

از الان میخوای نوه‌ رو‌ از یه پیرمردو پیرزن دور کنی عزیزم؟

اینا هم مثل بابات ایناان

درسته شوهرتم بگه بابای زنم فکر کنم میخواد رو حرف من حرف بزنه برا اینکه عادت نکنه به راحت بودن با من چندوقت نذارم زنم نره؟

من سالها باهاشون یجا بودم

الان فقط با خواهرشوهرم هستم جا ب جا شدیم

خیلی راضیم خیلی

الان میگم کاش مادرشوهرمم این ساختمون بود

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
وقتی با خانواده همسر نزدیک هستین تمام‌این‌چیزا طبیعیه.خودت رو شاید بتونی کنترل کنی ولی در مورد بچه ک ...

وای نه من روی بچه خیلی حساسم روی تربیت بچه و رفتار باهاش خیلی حساسم نمیدونم چکار کنم

اینقدر این موضوع فکرمو درگیر کرده که از زمان حالم لذت نمیبرم

تایمی برای دیدار روزانه یا هفتگی بزارید .

ناهار شام اصلا نمیمونی .

زیاد وارد خونشون نمیشی.

زیاد درددل نمیکنی .

قبض اب برق گاز کامل تقسیم میکنی مال خودتون را پرداخت میکنی .

هیچ چی نیست .

اگر ادم خوبیند خیلی ها از خداشونه مستاجر نیستند.

عین تیغ میمونه .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

چرا قبول کردی اونجا زندگی کنی، معلومه شوهرت همکاری نمیکنه، چون مستقل نیست وابستست. یکی از خط قرمزای من همین بود قبل ازدواج که عمرا خونه خانواده زندگی کنم. وگرنه کی بدش میاد تو خونه مفتی بشینه ولی به قیمت از دست دادن استقلال، عمرا نمیتونی تو اون خونه استقلال داشته باشی

کاش قبول نمیکردی

خب چکار کنم بیچاره شوهرم کلی زحمت کشیده این خونه رو ساختن نمیتونه فعلا یه جای دیگه رو بگیره شاید سالهای بعد بتونیم بفروشیم بریم ولی الان نه

دنبال ایرادی چیزی میگردی !!! هنوز باران نیومده داری خودتو خیس میکنی !!!

برا بچه از خدات باشه یکی بچه ت رو برات بگیره کمی استراحت کنی !

فقط اینکه نزدیک خونه شون هستی خیلی بده !!! از همون اول با فاصله رفت آمد کن تا حرمت شکنی نشه !!!