2777
2789
عنوان

تجربه زندگی با خانواده شوهر توی یه ساختمون

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 44 پست
وای نه من روی بچه خیلی حساسم روی تربیت بچه و رفتار باهاش خیلی حساسم نمیدونم چکار کنم

بزار ان شاءالله صاحب بچه بشی بعد میبینی حضورشون غنیمته

بچه رو میزاری کنارشون هم دل اونا شاد میشه هم خودت یه ذره به خودت میرسی 

🫀«🧠

وای نه من روی بچه خیلی حساسم روی تربیت بچه و رفتار باهاش خیلی حساسم نمیدونم چکار کنم

مگر اینکه واقعا انقد کمرو نباشی که از همون اول حد و مرز بزاری.اگر مثل الان بگی نمیدونمو روم نمیشه باید حساسیتاتو کم کنی.

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از الان میخوای نوه‌ رو‌ از یه پیرمردو پیرزن دور کنی عزیزم؟اینا هم مثل بابات اینااندرسته شوهرتم بگه ب ...

عزیزم من منظورم اینه که بچه هر روز و هر ساعت بخواد بره پایین وگرنه هفته ای یه بار که اشکالی نداره

من خونه بابای خودمم هفته ای یه بار میرم قرار نیست هر ساعت خونه بابام باشم بهرحال مستقل میشیم قرار نیست تا اخر عمر کنار پدر مادر باشیم

ما چاره ی عالمیم و بیچاره ی تو...
پیش مادرشوهر زندگی نکن که دیگه هیچی برات نمیمونه نه آرامش نه استقلال نه اعصاب راحت نه زندگی خصوصی

متاسفانه مجبورم حداقل برای ده سال مجبورم شاید بعد جدا شیم

من سالها باهاشون یجا بودمالان فقط با خواهرشوهرم هستم جا ب جا شدیمخیلی راضیم خیلیالان میگم کاش مادرشو ...

چطوری کنترل میکردی؟حد و مرز گذاشته بودی برای رفت امد؟

منم بامادرشوهرم یه ساختمون بودم اونقدردخالت کرددخالت کردکه آخرش دراومدیم درحالی اوایل میگف دوس ندارم ...

من مادر شوهرم خداییش اهل دخالت نیست دوساله من عروسشونم ولی خب ادمیه که نمیتونه تنها باشه ولی من از تنهایی لذت میبرم 

ن بابانمیشدکه هروقت عشقشون میکشیدمییومدن

منم بعضی وقتاحوصله نداشتم دعوامون میشدباشوهرم

آخردیدیم نمیشه ازاونجادراومدیم

شما الان باید روی روابطت با همسرت،  خانواده همسرت حساس باشی و اموزش ببینی. 

روابط خودتونو مدیریت کن بعد به فکر بچه باش. 

بعدشم الان مشغول چه کاری هستی؟ 

دانشجویی؟ 

کلاس میری؟ 

مهارتی داری؟ 

خودتو یه جور سرگرم کن که فک نکنن بیکاری وتایم ازادت زیاده. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

تایمی برای دیدار روزانه یا هفتگی بزارید .ناهار شام اصلا نمیمونی .زیاد وارد خونشون نمیشی.زیاد درددل ن ...

اره دقیقا 

من میگم که از اول حد و مرز بزارم و مشخص نظرمو بگم که مثلا هفته ای یه بار میایم ولی خب کنترل شوهرم یکم سخته باید روی اون کار کنم

اره کلا خودشونم کم رفت و امدن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
چرا قبول کردی اونجا زندگی کنی، معلومه شوهرت همکاری نمیکنه، چون مستقل نیست وابستست. یکی از خط قرمزای ...

خب خونه مفتی هم نیست خود شوهرم ساخته بیچاره 

ولی خب درسته یکم وابستس

عزیزم من منظورم اینه که بچه هر روز و هر ساعت بخواد بره پایین وگرنه هفته ای یه بار که اشکالی ندارهمن ...

بله درسته اما الان که پدرومادراتون میانسال و پیرن وظیفتونه بیشتر سر بزنید یکم هوای اونارو داشته باشید

بخدا من جات بودم شوهرمو میفرستادم کنار اقام بعضی وقتا فقط نذارم پیرمرد کار سنگین کنه

متاسفانه خیلی زود دیر میشه

تو کارهاشون دخالت نکن ،با شوهرت در مورد خانوادش صحبت نکن ،یر زده نرو خونشون اگر رفتی ظرفی که غذا و میوه خوردی رها نکن ،موقع شام و نهار بدون دعوت نرو خونشون،بچه دارشدی خواستن بچه رو ببینن با احترام دعوتشون کن تو خونه ی خودت تا ببیننش اونا هم که هر روز نمیان تو خونه ی شما بچه رو ببینن،،، از همه مهمتر چند سال دیگه تاپیک میزنی از بچه داری خسته شدم مادرشوهرم یک ساعت بچمو نگه نمی‌داره تا استراحت کنم،الان میگی دوست دارم بچم زیر نظر خودم باشه چون بچه داری نکردی نمی دونی مادر برای یک ساعت خواب له له میزنه