2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگرانم

ولی شرایط آوردن یه بچه دیگه رو ندارم

پسر من ۷ سالشه خیلی دلش میخواد

بچه شما چندسالشه؟

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

من

ولی هرچی فکرمیکنم خواهربرادر فقط تو دوران کودکی ب درد میخوره بعد ک ازدواج میکنن اگه پسر باشه زنه نمیذاره اگه دختر باشه داماده شاید نذاره باهم رفتامد کنن یا اگه خوب هم باشن سالی چندبار بیشتر همو نمیبینن بعدم سر ارث و میراث میخوان باهم قهر باشن

راستش خواهربرادر ب درد من خورد برای همین گاهی از آوردن دومی انصراف میدم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
نگرانمولی شرایط آوردن یه بچه دیگه رو ندارمپسر من ۷ سالشه خیلی دلش میخوادبچه شما چندسالشه؟

من ۷ سال .الانم باردارم فقط چون سنم بالاست نزدیک ۳۷ به شدت پشیمونم 

دخترتون چند ساله است چه خوب

بزرگ شده دیگه .راستش نمیگم عیبی دراین تصمیم نیست چون همچین حرفی دروغه ولی محاسنش برای ما بیشتره 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

به سلامتی 

چرا پشیمون؟

من هم همسن شما هستم

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

نباید فک کنی تنها میشه یا نه باید فک کنی انقدر بضاعت و توانایی مالیشو داری ک به هردو به خوبی به عنوان والد سرویس بدی یا اینی ک مجبوری از دهن این بزنی بدی به اون..‌منظورم صرفا دو دست لباسو غذا نیست چون اینا صرفا نیازای اولیه زندگیه و امکانات حساب نمیشه 

منم دخترم ۹سالشه خودمم ۳۸ چند ساله به فرزند دوم فکر کردم بلاخره تصمیم گرفتم بیارم و الان باردارم هرچند همسرم مخالف بود وهست.