2777
2789
عنوان

1 و 500 اشتباهی به یه کارتی پول زدم

266 بازدید | 25 پست

از دیروز خوابم نمیبره ساعت 2 و 55 دقیقه زدم اصلا حواسم نبود بعد در جا زنگ زدم بانک شماره طرفو ندادن بهم گفتن بهش اطلاع میدیم بعد یه پیام اومد بعد چند شاعت که بهش  اطلاع دادن ولی هنوز طرف نزده به کارتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مگه میشه مگه شماره کارت طرف رو چک نمیکنی مگه اسم طرف رو نمی‌بینی ؟

عزیزم خسته بودم قرار بود واسه خواهرم 1 و 500 بزنم بلو به بلو بعد رقم اخر کارت خواهرم 4555 من زدم 4355 بعدددیگه با رمز و پویا اینا نزدم همون طور مستقیم زدم (قابلیت بلو بانکه) بعدش فهمیدم 

بعد از ظهر چهارشنبه زدم

خب شاید تا به طرف زنگ زدن و گفتن شرایط برگردوندن نداشته مثلاً رمز دوم یا پیامک واسش نمیرفته باید بره بانک چک کنه و از این حرفا. شمام چند روزی صبر کنین. 

عزیزم خسته بودم قرار بود واسه خواهرم 1 و 500 بزنم بلو به بلو بعد رقم اخر کارت خواهرم 4555 من زدم 435 ...

من. سوار تاکسی شدنی علاوه بر اینکه یبار دیگه شماره کارت طرف رو میخونم تا مطمئن بشم همونه اسم طرفم ازش میپرسم که درست کارت به کارت کنم با اینکه بیست هزار تومن نهایت کرایم بشه یه مغازه تو محلمون هست با اینکه شماره کارتش رو دارم بازم ازش میپرسم که این مال خودته بعد کارت به کارت میکنم سعی کن همیشه هزار باز چک کنی شماره کارت و اسم طرف رو چون پول کمی نیست و معمولا برنمیگردونن

خب شاید تا به طرف زنگ زدن و گفتن شرایط برگردوندن نداشته مثلاً رمز دوم یا پیامک واسش نمیرفته باید بره ...

عزیزم اینا حرفه په شرایطی میخواد اخه تو گوشی یهک دقیقه طول نمیکشه