زینب_ل مدیر استارتر عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 126 عنوان چجوری تشخیص بدم شوهرمو 212 بازدید | 13 پست خانوما طبع گرم همسر یعنی چقدر رابطه در هفته؟من شوهرم هفته ای ۳ بار سرده یا گرم؟ 1404/07/24 | 04:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aseman272 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 13853 معتدل هستن تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
malakehhhhhhhhh عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 16594 ن گرمه ن سرد متعادله چندوقته ازدواج کردید اگر اوایله ازوواحه یه نقدار کنهچندماه اول گرما روزی یکی دوبارو حداقل دارن
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 11878 روزی دوبار گرمه بنظرم 😂 مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
بیتاااآااآااآ عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 2539 مگه مسابقه ست حالا هرچی ک هست همینه دیگه رقابت نمیکنید با بقیه ک بخوای شعله ورش کنی گرماش بزنه بالا خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو میسازه
زینب_ل مدیر استارتر عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 126 ن گرمه ن سرد متعادله چندوقته ازدواج کردید اگر اوایله ازوواحه یه نقدار کنهچندماه اول گرما روزی یکی دو ... ۹ ماهه ازدواج کردیم مرسی گلم