2777
2789

واقعا چه نعمت بزرگیه پدر و مادر داشتن یه حامی دلسوز داشتن یه تکیه گاه یه پناه امن واسه روزای سخت پدر و مادر داشتن مثل یه سنگرِ مثل یه کوه برا آدم نمیزاره کسی اذیتت کنه دلم برا خودم میسوزه از شیر خوارگی از نعمتش محروم بودم

قدرشون بدونین  

فراموش میشم مثل شمعی که ذره ذره خاموش میشم از یاد میرم مثل نسیمی اومدم مثل باد میرم واسه روزایی که نیستم میخونم به خدا که دوست داشتم واسه شبایی که نیستم میخونم به خدا که دوست داشتم اگه صدای من از خاطرها رفت آقا نبر از یادم💚

قربونت بشم خدا رحمتشون کنه🖤

خدا نکنه مهربون 

خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه

فراموش میشم مثل شمعی که ذره ذره خاموش میشم از یاد میرم مثل نسیمی اومدم مثل باد میرم واسه روزایی که نیستم میخونم به خدا که دوست داشتم واسه شبایی که نیستم میخونم به خدا که دوست داشتم اگه صدای من از خاطرها رفت آقا نبر از یادم💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله خدا سایه هیچ پدری و رو از سر خانواده کم نکنه ، منم نسبت به  کسایی که پدرشون و دارن حال شما رو دارم ، از وقتی پدرم فوت شد واااقعا انگار یه کوه و از پشتم برداشتن ، با اینکه خدا رو‌شکر همسر خیلی خوب و حامی  دارم ولی انگار هیچکس و ندارم . 

انشاالله خدا سایه هیچ پدری و رو از سر خانواده کم نکنه ، منم نسبت به کسایی که پدرشون و دارن حال شما ...

😭😭😭😭 دقیقا خدا هیچکسو یتیم نکنه بدون پدر و مادر زندگی جهنمه بدتر اینکه  یه عده خدانشناس همینکه ببینن پناهی نداری بدتر اذیتت میکنن❤️‍🩹

خدا رو شکر همسرتون خوبه الحمدالله 🧿🙏

منم از شوهرم شانس نیاوردم طلاق گرفتم🤦‍♀️

😭😭😭😭 دقیقا خدا هیچکسو یتیم نکنه بدون پدر و مادر زندگی جهنمه بدتر اینکه یه عده خدانشناس همینکه ب ...

خدا بیامرزه عزیزم ، من خییییلی شبها از ترس اینکه یه روزی پدرم و از دست بدم تا صبح گریه میکردم ، همیشه فکر میکردم اگر اتفاقی براش بیوفته من زنده نمیمونم ، وقتی فوت شد انقدررر شوک شدم و برام غیرقابل باور بود که بعد از چهار ماه تازه به خودم امدم و تونستم گریه کنم ، ولی از ماه چهارم به بعد تا همین امشب هیچ شب و روزی نبوده که براش اشک نریخته باشم ، واقعا پدر یه پشتوانه خیلی خیلی خیلی محکمه ، تازه با اینکه همسر خوبی دارم ولی خیلی احساس بی کسی و درماندگی دارم ، حالا شرایط برای شما که خیلی سختره ، از ته دل از خداوند براتون ارامش و خوشبختی میخوام .

خدا بیامرزه عزیزم ، من خییییلی شبها از ترس اینکه یه روزی پدرم و از دست بدم تا صبح گریه میکردم ، همیش ...

درکتون میکنم عزیزم منم تمام عمرم اکثر شبا کارم گریه بوده از غم این فقدان 

ممنونم از دعای خیرت عزیزم 🙏بهترینهاا نصیب قلب مهربونتون🙏