2777
2789
اره میفهمم شکرآب شده تصویر چهره اش هم حتی توانم اومد پسرع شیطنت داره گهگاه قصدش با خودشم مشخص نیی گا ...

متوجه نشدم عشقم🧘🏻‍♀️ ببخشید یکم جملات بهم ریخته بود اگ میشه واضح بهم بگی

امیدوارم کاری نکنه برام حرف درارن😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میشه اگه حست جواب میده منم بگیچرا رفتار غ اینجوری شده مقصر کیه اصلا دیگه خودمم نمی‌فهمم از رفت ...

سوالت گنگه نمیفهمم واقعا

تقریبا غ مقصره و وانمود  ممکنه کنی من نیستم

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

متوجه نشدم عشقم🧘🏻‍♀️ ببخشید یکم جملات بهم ریخته بود اگ میشه واضح بهم بگیامیدوارم کاری نکنه برام حر ...

میگم که شخص احساسیت کمی شیطونه و دو دلی زیادی تو امور احساسی و خانوادگیش همیشه هست ته دل پسره

پسرع قصد بازی روانی بیشتر داره رابطتون اونجوری ک حس میکنم ب حدایی میگم ختم ممکنه بشع

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

یه چیزی بگم،یه وکیلی تو اینستا پستهاشو اتفاقی اکسپلوردیدم فوق العاده آدم خوبی بود،وانرژی مثبت،وموجبا ...

نه

میگم که شخص احساسیت کمی شیطونه و دو دلی زیادی تو امور احساسی و خانوادگیش همیشه هست ته دل پسرهپسرع قص ...

میشه بگی بنظرت احتمتل بارداریم کدوم‌ماه بیشتره؟ کی میفهمم گ باردارم؟ ممکنه این ماه پریود نشم‌و بعهمم ک باردارم؟

میگم که شخص احساسیت کمی شیطونه و دو دلی زیادی تو امور احساسی و خانوادگیش همیشه هست ته دل پسرهپسرع قص ...

مرسی عزیزم الانم همون جدایی از طرف من 🧘🏻‍♀️ولی کاش اینطوری نمیشد کاش ادم بود یکم من سعی میکنم ازش دور بمونم تا الانم همین کارو کردم نمیدونم درسته یا نه

ن

اسی من ببخشید مخم سنگین میشع نمیتونم دیگ جواب بدم نگران نباش باشه ? همیشه متوسل شو ب امام زمان گره ات رو بار میکنه نگران نباش دختر قشنگ شبت بخیر 

اسی من ببخشید مخم سنگین میشع نمیتونم دیگ جواب بدم نگران نباش باشه ? همیشه متوسل شو ب امام زمان گره ا ...

منم‌بگو لطفا😝☺️☺️☺️میشه بگی بنظرت احتمتل بارداریم کدوم‌ماه بیشتره؟ کی میفهمم گ باردارم؟ ممکنه این ماه پریود نشم‌و بعهمم ک باردارم؟