اشنایی🖤99🖤 جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ
متوجه نشدم عشقم🧘🏻♀️ ببخشید یکم جملات بهم ریخته بود اگ میشه واضح بهم بگیامیدوارم کاری نکنه برام حر ...
میگم که شخص احساسیت کمی شیطونه و دو دلی زیادی تو امور احساسی و خانوادگیش همیشه هست ته دل پسره
پسرع قصد بازی روانی بیشتر داره رابطتون اونجوری ک حس میکنم ب حدایی میگم ختم ممکنه بشع
اشنایی🖤99🖤 جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ
یه چیزی بگم،یه وکیلی تو اینستا پستهاشو اتفاقی اکسپلوردیدم فوق العاده آدم خوبی بود،وانرژی مثبت،وموجبا ...
نه
میگم که شخص احساسیت کمی شیطونه و دو دلی زیادی تو امور احساسی و خانوادگیش همیشه هست ته دل پسرهپسرع قص ...
مرسی عزیزم الانم همون جدایی از طرف من 🧘🏻♀️ولی کاش اینطوری نمیشد کاش ادم بود یکم من سعی میکنم ازش دور بمونم تا الانم همین کارو کردم نمیدونم درسته یا نه
اسی من ببخشید مخم سنگین میشع نمیتونم دیگ جواب بدم نگران نباش باشه ? همیشه متوسل شو ب امام زمان گره ات رو بار میکنه نگران نباش دختر قشنگ شبت بخیر