الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یادم نمیاد ولی یادمه که چرک خشک داده بودن دکترببینه تشخیص میده نوارگوش لازمه یانه معمولا باداروخوب م ...
برا دختر منم کو آموکسی کلاو وکتوتیفن واسپری مومتازون داده ونگفت بعدا بیار نوار گوش ولی من نگرانم از کجا بفهمم اخه با مصرف اینا عفونت گوشش کامل خوب شده یا نه
نه تبریزم برا دختر من قطره نداده فقط میگم ۵ روز گفته بدم آنتی بیوتیک حالا بعدش از کجا بفهمم کامل خوب ...
پنج روز تموم شد حتما دوباره ببر پیشش ببین چی میگه میدونم منم این حال رو داشتم تو اورژانس امیر اعلم زار زار گریه میکردم تازه بچه ی من کر هم شده بود چون عفونت زده بود به پرده ی گوشش ولی با دارو و مراقبت الهی شکر درست شد نگران نباش درست میشه
یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو
باشه دعا کنین 😔دختر فامیلمون به خاطر همین عفونتا گوشش شنواییش کم شده از اون موقع اسم عفونت گوش میاد ...
عزیزم اگه به موقع ببری دکتر درست میشه براپسر اول من گفتن به خاطرعفونت پرده گوشش عقب رفته وکم شده شنواییش اما چون به موقع فهمیدیم کامل رفع شد نگران نباشین ان شاء الله خوب میشن
عزیزم اگه به موقع ببری دکتر درست میشه براپسر اول من گفتن به خاطرعفونت پرده گوشش عقب رفته وکم شده شنو ...
دکتر با معاینه فهمید؟ دختر منم گوشاش سنگین شده دکتر گفت به خاطر عفونته ولی خیلی نگرانم همش میگم نکنه خیلی وقته عفونت داشته من نفهمیدم ودیر بردم اخه اصلا سرماخوردگی اینام نداشت فقط امروز ودیروز یه بار گفت گوش چپم درد میکنه وتمام ولی رفتیم گفت هردوتاگوشش عفونت داره آخه موندم کی وچه جوری عفونت داشته من نفهمیدم حتی تب هم نداشت