2777
2789

اگر تهرانی،بیر امیر اعلم انتی بیوتیک داده بود و قطره و خیلی ساعت ها رو دقیق رعایت کن نزار اب تو حموم تو گوشش بره انشالله خوب میشه 

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادم نمیاد ولی یادمه که چرک خشک داده بودن دکترببینه تشخیص میده نوارگوش لازمه یانه معمولا باداروخوب م ...

برا دختر منم کو آموکسی کلاو وکتوتیفن واسپری مومتازون داده ونگفت بعدا بیار نوار گوش ولی من نگرانم از کجا بفهمم اخه با مصرف اینا عفونت گوشش کامل خوب شده یا نه

اگر تهرانی،بیر امیر اعلم انتی بیوتیک داده بود و قطره و خیلی ساعت ها رو دقیق رعایت کن نزار اب تو حموم ...

نه تبریزم برا دختر من قطره نداده فقط میگم ۵ روز گفته بدم آنتی بیوتیک حالا بعدش از کجا بفهمم کامل خوب شده یا نه خیلی نگرانم

برا دختر منم کو آموکسی کلاو وکتوتیفن واسپری مومتازون داده ونگفت بعدا بیار نوار گوش ولی من نگرانم از ...

فکرکنم همینابودن ببین بذارمصرف کنه بعددوباره ببر پیشش 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
نه تبریزم برا دختر من قطره نداده فقط میگم ۵ روز گفته بدم آنتی بیوتیک حالا بعدش از کجا بفهمم کامل خوب ...

پنج روز تموم شد حتما دوباره ببر پیشش ببین چی میگه میدونم منم این حال رو داشتم تو اورژانس امیر اعلم زار زار گریه میکردم تازه بچه ی من کر هم شده بود چون عفونت زده بود به پرده ی گوشش ولی با دارو و مراقبت الهی شکر درست شد نگران نباش درست میشه 

فکرکنم همینابودن ببین بذارمصرف کنه بعددوباره ببر پیشش

باشه دعا کنین 😔دختر فامیلمون به خاطر همین عفونتا گوشش شنواییش کم شده از اون موقع اسم عفونت گوش میاد تن وبدنم میلرزه 

پنج روز تموم شد حتما دوباره ببر پیشش ببین چی میگه میدونم منم این حال رو داشتم تو اورژانس امیر اعلم ز ...

ممنون عزیزم خدا خیرت بشه کاش بچه ها اصلا مریض نشن 😭😭😭چشم حتما بعدش میبرم یه نوار گوشم بنویسه خیالم راحت شه

باشه دعا کنین 😔دختر فامیلمون به خاطر همین عفونتا گوشش شنواییش کم شده از اون موقع اسم عفونت گوش میاد ...

عزیزم اگه به موقع ببری دکتر درست میشه براپسر اول من گفتن به خاطرعفونت پرده گوشش عقب رفته وکم شده شنواییش اما چون به موقع فهمیدیم کامل رفع شد نگران نباشین ان شاء الله خوب میشن

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
عزیزم اگه به موقع ببری دکتر درست میشه براپسر اول من گفتن به خاطرعفونت پرده گوشش عقب رفته وکم شده شنو ...

دکتر با معاینه فهمید؟ دختر منم گوشاش سنگین شده دکتر گفت به خاطر عفونته ولی خیلی نگرانم همش میگم نکنه خیلی وقته عفونت داشته من نفهمیدم ودیر بردم اخه اصلا سرماخوردگی اینام نداشت فقط امروز ودیروز یه بار گفت گوش چپم درد میکنه وتمام ولی رفتیم گفت هردوتاگوشش عفونت داره آخه موندم کی وچه جوری عفونت داشته من نفهمیدم حتی تب هم نداشت

ممنون عزیزم خدا خیرت بشه کاش بچه ها اصلا مریض نشن 😭😭😭چشم حتما بعدش میبرم یه نوار گوشم بنویسه خیال ...

توکل به خدا درست میشه عزیزم حال دلتو میفهمم ولی مطمئن باش چیزی نیست درست میشه 

دکتر با معاینه فهمید؟ دختر منم گوشاش سنگین شده دکتر گفت به خاطر عفونته ولی خیلی نگرانم همش میگم نکنه ...

چیزی نیس. اونقدرم زیاد نیس. میبری معاینه میکنه دست میزنه داخلشو میبینه میفهمه.‌

بچه منم پرده گوشش داشت پاره میشد اما خب علایم زیادی داشت.‌ 

parasoo1989@