2777
2789
دکتر با معاینه فهمید؟ دختر منم گوشاش سنگین شده دکتر گفت به خاطر عفونته ولی خیلی نگرانم همش میگم نکنه ...

آره برده بودم شنوایی سنجی گفتن  شنواییش کم شده انگارعفونت داره گوشش بعدبردم دکترگوش معاینه کرد گفت عفونت داره و... 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
چیزی نیس. اونقدرم زیاد نیس. میبری معاینه میکنه دست میزنه داخلشو میبینه میفهمه.‌بچه منم پرده گوشش داش ...

چه علائمی ؟؟؟ دختر من یکم ترشحات زرد داشت ولی دکتر گفت نه اینا جرم گوشه ولی اخه مگه جرم گوش قهوه ای نیس؟این زرد بود ویکم روان تر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه علائمی ؟؟؟ دختر من یکم ترشحات زرد داشت ولی دکتر گفت نه اینا جرم گوشه ولی اخه مگه جرم گوش قهوه ای ...

نه جرم گوش زرده.‌ و اونا طبیعیه‌‌.

درد شدید پشت سرش داشت تب شدید. عفونت بالای خون‌ . ک‌ سیتی اینا کردن دیدن چخبره

parasoo1989@
از نوزادی تا الان همیشه گوشه ام عفونت میکنه دیگه خستم کرده یه باد بخوره کارم نمومه

شماهم لوزه دارین؟ دخترمن لوزه هاش بزرگه یکم که سرما میخوره لوزه هاش چرکی میشه میزنه به گوشش این دومین باره اینجوری میزنه به گوشش 

بچه منم بدون هیچ علائمی فقط گوشش سنگین شده بود تا بردم دکتر گوش وحلق وبینی سریع براش شنوایی سنجی انجام داد بعد دارو داد چرک خشک کن وقطر گفت بعد بیست روز بیار دوباره شنوایی سنجی که نتیجش خوب بود گفتن خوب شده عفونت هم‌برطرف شده داروهارو مصرف کرد سهل انگاری نکن حتما یه متخصص ببرش که کنارش مرکز شنوایی سنجی هم باشه

خدایا مسافر 
شماهم لوزه دارین؟ دخترمن لوزه هاش بزرگه یکم که سرما میخوره لوزه هاش چرکی میشه میزنه به گوشش این دومی ...

نه لوزه ندارم الانم دوباره عفونت کرده دکتر آموکسی کلاو نوشته

من حتی شنوایی یه گوشم یه مقدار کمتره ولی جز خودم کسی نمیدونه 

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

نه جرم گوش زرده.‌ و اونا طبیعیه‌‌.درد شدید پشت سرش داشت تب شدید. عفونت بالای خون‌ . ک‌ سیتی اینا کرد ...

وای عفونتش زیاد بوده ؟ اصلا من تعجب میکنم دختر من با یه سرماخوردگی ساده تب میکرد اونم شدید موندم چه جوری گوشاش عفونی شده ولی حتی تبم نکرده😐 تازه اونم دو دفعه درحد چند ثانیه گفت گوشم درد میکنه خودمم محض احتیاط بردم فک نمیکردم واقعا عفونت داشته باشه 

بچه منم بدون هیچ علائمی فقط گوشش سنگین شده بود تا بردم دکتر گوش وحلق وبینی سریع براش شنوایی سنجی انج ...

ممنون عزیزم میگم پس اروز برده بودم دکتر فردا شنوایی سنجی هم ببرم یا بزارم بعد اینکه خوب شد؟؟ خیلی سردرگم شدم 

بچه منم بدون هیچ علائمی فقط گوشش سنگین شده بود تا بردم دکتر گوش وحلق وبینی سریع براش شنوایی سنجی انج ...

دختر منم ۵ یا ۶ ماه پیش بود گوشاش کلا اصلا انگار نمیشنید دو بار بردم شنوایی سنجی سالم بود اصلا عفونت هم نداشت چند تا دکترم بردم گفتن هیچی نیس شاید حواسش پرت میشه وفلان از اون موقع واقعا وقتی گوشش سنگین میشه نمیدونم ببرم دکتر یا نه😑

وای عفونتش زیاد بوده ؟ اصلا من تعجب میکنم دختر من با یه سرماخوردگی ساده تب میکرد اونم شدید موندم چه ...

خوب میشه .‌ پیش میاد واسه خیلیامون تا همین حد. گاهی علایم سرماخوردگیا فرق میکنه دیگه. 

منم‌بچم ی سرماخوردگی بود اما شبا تبش بالا بود گاهی بلند میشد میگف پشت سرم درد میکنه گریه میکرد.‌خدا خیرش بده دکترش تو‌مطب گفت اول آزمایش خون، حتی  ندید گف‌احتمالا بستری شه.‌ ک‌همونم شد.‌دوهفته بستری شد.‌ تواون مدتم پزشکی ک‌ میومد بالاسرش خدا زیاااادش کنه عمر طولانی بده بهش قشششنگ چک‌میکرد سیتی فرستاد شنوایی سنجی فرستاد . 

بچم ب اموکسی کلاوم حساسیت داشت نمیتونستن بدن واسه همون طول کشید.‌ اخرم گفت واکسن پرونار بزنید براش حتما. 

parasoo1989@
ممنون عزیزم میگم پس اروز برده بودم دکتر فردا شنوایی سنجی هم ببرم یا بزارم بعد اینکه خوب شد؟؟ خیلی سر ...

نهانیه دیگه بذار داروهای کامل تموم بشه بعد چند روز ببرش که ببینی مشکلی نداره خیالت راحت بشه چون الان ببری بعد بهبودی هم باز باید ببری

خدایا مسافر