2777
2789

تقریبا یکی دو روزه 

ولی فقط یبار حرف زدیم و تمام 

و الان دو روزه میگه تو تعزیه ام 😐😐😐تعزیه تا ۲۳ شب مگه داریم ؟؟؟! 

خلاصه دو روز کلا پیامی نداده 

اگه تا فردا این موقع پیام داد که داد نه داد کلا کات میکنم البته سنتی میخواستیم پسند کنیم ازدواج کنیم 

ولی این کاراش رو مخه 

به دوستم که واسطمون بود بهش میگم که بهش بگه عکسمو کلا حذف کنه دوتا عکس فرستادم برای دیدن و اینا چون یه شهر دیگه اس اونارو باید حذف کنه 

طرف مذهبیه ولی خوب اولویت اگه اشنایی نباشه زندگی به درد پیازم نمیخوره گمشه بره 

نظرتون چیه خواهرای گل🌺⁉️⁉️⁉️⁉️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با یکی تو آشنایی هستم دیروز فقط تلفنی حرف زدیم قراره هفته آینده بریم بیرون اصلا پیام نداده تو ای ...

اعصابم خورده میدونی دو روزه پیام نداده حرصم میگیره اگه واقعا نیتش اشنابی الان باید ذوق میکرد 

باشه صبرم لبریز نشه خوبه اینهمه بی تفاوتی تابحال از یه فرد ندیدم اونم از یه مرد خواستگار 😑

منم همینطور خیلی بی ذوقه 😐به جای اینکه پیام بده زنگ بزنه اینم شانس مایه😂🤣شد شد نشد به کتف چپمون 

تا چند روز ؟؟؟؟؟؟؟

شما‌ میگی کلا‌دور روزه باهم آشنا شدین .شاید واقعا توی مراسم که هستن تمرکز ندارن پیام بدن.بعد‌هم رفاقت و اینا نیستش که همینجوری بشینه به پیام بازی و غیره بهمین خاطر قطعا یه تایم خالی میخواد که ذهنش باز باشه بتونه پروسه ی آشنایی رو شروع کنه.پسرا‌نث دخترا نیستن که توی هر موقعیتی بتونن پیام بدن و کارسون رو پیش ببرن.حرف یه عمر زندگیه.اگه فرصت بدی مشخص میشه آیا واقعا شرایط نداشته یا کلا سرسری گرفته قضیه رو.خب دیگه نیازی نبوده که جلوتر شما بگی.