2777
2789
عنوان

همین الان از دست شوهرم گریه کردم 😭

395 بازدید | 33 پست

اصلاا باهام حرف نمیزنه همش سرش توی گوشیشه یا همششش خوابه خیلی بدم میاد میبینمش یا بیاد خونه دوست ندارم ریخت و قیافشو ببینم هیچوخت حرفامو نشنید احساسمو نفهمید اصلا منو نفهمید حتی حرف هم نمیزنه باهام این چرا اسمش همسر و همدمه؟ !خیلیییی تنهامممم خیلییی آرزومه که یه نفرو داشتم باهاش حرف میزدم از احساستم میگفتم،رابطه ام اصلا نداره باهام همش میگه چون بی پولم حوصله ندارم😞من خودمم رابطه نمیخام خوشم نمیاد ولی رابطه زن و شوهر هم اینجور گرم میشه هرچند ک فقط ب فکر خودشه اونموقع ام!اصن نرماله سه هفته بیشتره رابطه نداشته آخرین بارم با اعتراض من  بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارش چیه مگه

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

زمان بده عزیزم.

من کاملا فهمیدمت.

خودتو سرگرم کن.

به خودت برس برو کلاس هایی که دوست داری حال روحیتو از فردا خودت خوب کن.‌و شاداب و با عزت نفس بشو . و ازش مستقل بشو. به محض این که حس کنه بش نیازی نداری میاد سمتت

دقیقاااا مثل شوهر من

واسه تو چجوریه شوهرت؟ ینی من تنها نیستم ک این حجم از غصه و ناراحتی رو میکشم؟ من البته خودمو هم بیخیال میکنم جدیدا باشگاه میرم ولی چون روانم اروم نیس حوصله بچمم ندارم طفلی، وختایی ک قبلنا مثلا ی روز همسرم باهام خوب میبود خیلی اخلاقم خوب میشد و حوصله بچمم داشتم