2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه میگن خیلی سخت تره من شهریور عمل کردم چون پاییز به بعد فصل سرما خوردگی و آلرژیه 

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
ارع از همین میترسم

منم میترسیدم بیشتر صبر کردم چون زیاد سرما میخورم امیدوارم شما عملت راحت باشه و دچار این مشکلات نشی

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
اذبت نشدی؟تا کی سرماخوردگی مشکل ایجاد مبکنه؟یعنی چند وقت باید مراقب بود سرمانخوری

فقط مواظب باش روز عمل سرما نخورده باشی ک عملت کنسل میشه 

حداقل یه هفتم بعد از عمل

بعدش مهم نیس فقط ورمو بیشتر میکنه

تا چند وقت اذیت بودی؟تا کی باید مراقب بود؟مشکل تنفسی نداشتی؟

من پیچیدگی سپتوم داشتم برای همین عمل کردم تا اواخر مهر بود اذیتش ولی بعد دیگه خوب شد الان یساله راحت نفس میکشم قبلا خیلی اذیت بودم 

مرسی گلم❤️

قربانت