2777
2789
عنوان

وقتی یه دختر بچه کوچولو بودم بابام منو تو بیابون ول کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 94894 بازدید | 939 پست
ازین وحشیا منم دیدم یکی از اقواممون با دخترش اینکارو میکرد روانی بود مثلا شیر میداد بچه گاز میگرفت ق ...

خدا لعنت کنه این وحشییا رو 

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما من حوصله توصیح دارم. 😅اینطوز که شما میکی مهاجرت، از دست دادن عزیز، تصادف ،بیماری،( ور )بر شکستک ...

عرض کردم اول معنی ترومارو یادبگیرید بعد صحبت میکنیم،  یه سری چیزا واضح و مشخص توضیح داده شدن توعلم من مقاومتی ندارم ، فقط معانی رو حواسم هست اشتباه نگیرم ، شما ولی درعین بی سوادی ادعای بالایی داری ، چی بگم  اینم درنوع خودش جالبه ،

اینجا سایت تبادل نظر میخوای ریپ نشی و حوصله نداری نظر هم نبابد بذاری.وقتی نظر میذاری وظیفه ات شفاف ...

باشه عزیزم ارامش خودتو حفظ کن و اروم باش ، بنویس نظراتت رو اگه وقت کردم میام جواب میدم ، 

معنای لغوی تروما ؛ هر آسیبی است که در اثر افزایش انرژی ورودی به بدن ایجاد میشود.تروما در روانپزشکی؛ک ...

مشکل اینه دقیقا شما وقتی چندتا علامت ازبدنت بگی ، اینترنت مغزشمارو ممکنه ببره سمت سرطان ، درحالی که یک پزشک کاملا متفاوت بررسی و معاینه میکنه شمارو ، بحث ما دقیقا به همین خاطر به جایی نمیرسه و باورکنید من فکرکردم شما حداقل دانشجوی روان شناسی هستین و اگه میدونستم مبناتون اینرنرنته اصلا جپابتونو نمیدادم چون مبنای من کتابای هیلگارد، نظریع های یونگ و سایره ، که برای فهمش باید   حداقل یک ترم سرکلاس باشی ، ندونستن عیب نیست ، ومنم ادعایی ندارم واگر حرفتون  پایه واساس علمی داشت قبول میکردم حتما ، به هرحال زمان همو نگیریم ممنون میشم بیشترازاین درنهایت نظر هرانسانی برای خودش محترمه

اره.اولین بار بود اینطوری میکرد.از قبل قهر بودیم .نمیدونم حرص اونو خالی میکردخیلی حالم بده از ساعت ۹ ...

دقیقا چون باهات قهربوده اینکارو کرده 

منم ازدست شوهرم ناراحت بودم باهاش بد صحبت کردم رفت دق ودلشیو سر هردو بچم خالی کرد تا تونست دعواشون کرد و چند تا سیلی زد منم نمیزاشت برم تو اتاق در و محکم میبست منم واگذارش کردم به خدا کاشکی خودم و میزد یادم میاد گریه میکنم میگم به خاطر من بچه هام کتک خوردن ، خدا لعنت کنه مردایی که کنترل خشم ندارن و به فکر روان بچه ها نیستن 🥺

خیلی بدن ولی یچیز جالبی که من چند مورد دیدم این بچه ها حرف گوش کن و موفق و با ادب میشن و آبرودار خان ...

نه اشتباه نکن روان اینجور بچه ها مشکل دار میشه

دقیقا چون باهات قهربوده اینکارو کرده منم ازدست شوهرم ناراحت بودم باهاش بد صحبت کردم رفت دق ودلشیو سر ...

آره دقیقا .من تا ۳ صب گریه میکردم😔بچه چ گناهی کرده آخه

خدا همشونو لعنت کنه

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌