2777
2789
عنوان

وقتی یه دختر بچه کوچولو بودم بابام منو تو بیابون ول کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 94875 بازدید | 939 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیرحمانه بوده کارش منم پدر مادرمو حلال نمیکنم،ترس و خجالتی ندارم بگم پدرم هیز بود و ازش میترسیدم بی آبرومون کرده بود بچگیام خوراکی از دستم افتاد شاید سه سالمم نبود خوابوند تو گوشم آب نبات دهنم پرت شد بیرون افتاد کف کوچه

چیز عجیبی نیست خب به حساب خودش خواسته تربیتت کنه ، حتی به غلط زیاد سخت نگیر

خب اون ترس تا اخر تو دل بچه ميمونه هرچي ام بخواد نميتونه فراموش كنه باعث هزارتا مشكل ريز و درشت ميشه

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱

حتماا حتماابه روانشناس مراجعه کن‌گلم.اگه تابحال نرفتی ..واقعا هرچی کشیدی و هر حسی داشتی و هنوزم داری کاملاااااا حق داری..شما فقط یک دختر کوچولو بودی

نه اسمم ترانه اس نه ۱۵ سال دارم😊...نام کاربریم اسم یک فیلم سینمایی با بازی ترانه علیدوستیه ..اصلااا هم به این بازیگر علاقه ای ندارم، همین طوری گذاشتم این نام رو🥰.اگه با همسرت مشکل داری اگه مادرشوهرت خواهرشوهرت اذیتت میکنه اگه بچه ات خیلی اذیتت میکنه و بچه خوبی میخوایی   .    🌸   ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه�🌸  رو یادت نره.زیاد تکرارش کن .بی جواب نمیمونی. این حرف خیلی از مراجع هست وحدیث زیاد داریم که گاهی مشکلات ما بخاطر گناهان مونه..پس با این ذکر ان شالله که گناهامون بریزه و مشکلاتتمون حل بشه🌷🌷🌷                  در ادامه اینکه  اگه امضا رو خوندی و برام یک صلوات بفرست تا که به حاجت دلم برسم.🌺و همچنین منو همسرم و دختران گلم عاقبت بخیر بشیم که از همه چیز مهمتره بنظرمن🌺.دوست داشتی بهم بگو تا منم برای آرزوهات دعا کنم و صلوات بفرستم.🌹چون واقعا دعای نی نی سایتی ها میگیره.ممنون دوست عزیزم🤗😍..دوست داری تمام مشکلات بشریت هرچه زودتر تموم بشه..پس بگو اللهم عجل لولیک الفرج....که فقط با اومدن آقا امام زمان.عج. این امر محقق میشه😊😊😍❤❤❤❤