2777
2789

باخودش باید حل کنی این موضوع 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سر در نمیارم ولی تقریبن همه بازی های مشهور

چرا سر در نمیاری

جاریم ی گیمر حرفه ایی شده بخاطر شوهرش

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

مانیتور کامپیوتر را برداشته و با شدت به زمین بکوبید،یا کشته می‌شوید یا زندگی به کام می‌شود ،شوهر من معتاد گوشی بود خدارو شکر مدرسه ها مجازی شد گوشی رو گرفتیم برای خونه گفتیم هر دوتا بچه یه ساعت کلاس دارن نمیشه با یه گوشی سر کرد،الان نوکیا داره شکر خدا ترک کرد

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

بیا برگرد به کودکی خودت وقتی میدونستی مادرت همیشه کنارته خیالت راحت بود راحت سرت گرم کارای خودت بود چون میدونستی در کنارته 

همسر شماهم شده شبیه یه کودک و شما مادرش که اطمینان پیدا کرده همیییشه در کنارشی 

ترس از دست دادنتو نداره 

پس تلاشی هم نمیکنه 

واسش مادرانگی نکن رهاش کن بزار یکم ترس از دست دادنتو داشته باشه

من اونقددددد بازی میکردم ک شوهرمم معتاد کردم

اوایل تا میومد بازی دو نفره داشتیم باهم گیم می زدیم اونقد خوب بود

یواش یواش از سرم افتاد . همش دوره ای هست و یادش میره

ولی خب اعتیادش از بازی ب استفاده های دیگر از گوشی تغییر میکنه😄