2777
2789
عنوان

سرم کلاه رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 84 پست
کابینترو خودتون باید بادقت میدیدین .مشگل از اون نبوده ک .هول هولکی بود نمیخریدین.

کابینت ها رو نقاشی کرده من نفهمم؛  درب حمام اینا از داخل خراب بوده؛ دستگیر ها خراب ؛این پول کمی نگرفته 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
از هیچ چیزی تو قول نامه حرفی نزده؛ اره سال ساخت هم بهم نگفته بود من پول یه واحد تر تمیز دادم حتی دست ...

اولین چیز مهم سند هست دستگیره و اینا رو بیخیال اونا سرجمع میشه 5 میلیون تومن

سند اگه درست نباشه کل پولت رفته

💙❄️ لایک نکنید لطفا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا چرا پیچ در پیچ شده ! خب شما باید مراقب باشی اگه ملک شخص دیگه ای رو بفروشه در بره چی؟ هرچه سریعت ...

خوب املاک اینا رو اصلا بهم نگفت بعد که کل پول رفت تو حساب اونا الان من فهمیدم؛ بعد یه ماه 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
کابینت ها رو نقاشی کرده من نفهمم؛ درب حمام اینا از داخل خراب بوده؛ دستگیر ها خراب ؛این پول کمی نگرف ...

ماهم تازه خریدیم درب حمام عوض کردیم کابینتا رو و دیوار هم برداشتیم نزدیک 500میلیون خرج

ماهم تازه خریدیم درب حمام عوض کردیم کابینتا رو و دیوار هم برداشتیم نزدیک 500میلیون خرج

من پول یه واحد تر تمیز دادم؛ نباید این مشکل ها رو داشت 

خوب املاک اینا رو اصلا بهم نگفت بعد که کل پول رفت تو حساب اونا الان من فهمیدم؛ بعد یه ماه

املاک نباید بگه ... شما چقدر خوش باور و ساده اید ! هیچوقت به املاکی اعتماد نکن اگه یکی پولتو بخوره در بره املاکی این وسط هیچ کارست 

💙❄️ لایک نکنید لطفا  

املاک نباید بگه ... شما چقدر خوش باور و ساده اید ! هیچوقت به املاکی اعتماد نکن اگه یکی پولتو بخوره د ...

پول به حساب شخصی که زدم ؛ خودش تو یه اداره کار می‌کنه ؛ بعدم من هم از املاک شاکی هم این ؛ بهم دروغ گفتن سرم کلاه گذاشتن 

فقط سند مهمه عزیزم .پولشو بدین و سریع سند بزنین

کل پول دادم سند امروز فردا میکنه؛ 

شما بااصل سند ک بنامت شد برو اب و برق بگو بزنن بنامت . اب و برق ب اسم کسی میشه ک سند ب اسمشه

عزیزم انگار آب برق هم بدهی؛ داره حتی پول شارژ ساختمون نداده این واقعا ی کلاه بردار ه

کل پول دادم سند امروز فردا میکنه؛

مگه به اختیار اونه که امروز فردا بکنه

شکایت بکنید. فکر کنم تنها راهش همینه

نهایت 1 ماه بعد از خریدباید سند به نامتون بشه اگه تک برگ باشه

💙❄️ لایک نکنید لطفا  

سند تک برگ هنوز نیومده هی امروز فردا می‌کنه ی وکالت فروش فقط داده الان ی ماه ن سند اومد نه آب برق به ...

ببین سند نداره خونه احتمالا اصل رو ول کردی ، فرع رو چسبیدی .

برو شکایت کن چقدر از پول رو ندادی ، یه مقدار برای سند نگه داشتی؟

پول به حساب شخصی که زدم ؛ خودش تو یه اداره کار می‌کنه ؛ بعدم من هم از املاک شاکی هم این ؛ بهم دروغ گ ...

املاکی این وسط هیچکارست تو دادگاه هم برید شمایی و کسی که بهش پول زدی وسلام

حالا املاکی تخلفش میره برای بررسی ولی پول شما رو که از املاکی نمیگیرن پس بدن یا مثلا خونه رو 

💙❄️ لایک نکنید لطفا  

مگه به اختیار اونه که امروز فردا بکنهشکایت بکنید. فکر کنم تنها راهش همینهنهایت 1 ماه بعد از خریدباید ...

ی ماه الان نه سند زده ن آب برق به اسم تازه اینم بگم فروشنده رو کسی دیگه معرفی کرده الان صاحب سند کسی دیگه است من از این بابت ناراحتم می‌خوام شکایت کنم بنظرت به من حق نمیدن؟. و این که ساال ساخت ساختمون هم بهم نگفته