2777
2789
عنوان

قراربود خواهر شوهرم دعوت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1356 بازدید | 88 پست
جدا؟خب پس اینطوری ک هیچی حرفی نمیمونه گفتم ک بستگی ب خودتون داره وقتی رفتارشون اینطوره پس همون حرف خ ...

آره ولی نمی‌دونم نیاز هست به مادرشوعرم بگم که به دخترش بگه یا چیزی نگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مادرشوهرت کارتش داد چرا پول نکشید.به نظرم باید پول میکشید بعد خونه خودتون مهمانی میگرفتید .مهما ...

آره شوهرم بعضی وقتها کارهای عجیب غریب می‌کنه .کارهایی می‌کنه که به چشم نمیاد 

دعوت نکن ولی پیش کاری نگو ما اون شب خرید کردیم زشته ،ادم با پول یک شام فقیر وپولدار نمیشه ولی ذهنیت بدی از شما برای همه میمونه،کادوی بچه رو وقتی بیان خونتون شاید بدن،درست نیست خونه مادرشوهر به شما کادو بچه بده،اگر این کارو میکرد باید ناراحت میشدی

عین شوهرمن  کل زحمت باایناس و هیچکسم نمیفهمه:))

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

خب اگه یک وقت گله کرد چی آخه مادرشوعرم خیلی اهل گله هست .یعنی اون موقع بگم

قضیه کادو رو میخوای بگی یا وسیله رو؟

آخه قضیه وسیله طوریه ک بخوای بگی مادرشوهرت بد برداشت میکنه فکرمیکنه داری منت میزاری یا هرچیزی،گله هم کرد بگو شرایطشو ندارم

حرام بودی،ولی حلال ترین حسِ دلم شدی...🫀🔗

آخه بعضی چیزها متقابل هم هست .مثلا من زایمان کردم اولین باره که بچه منو دیده ولی کادو چیزی نداد ب بچ ...

کی؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

ببین عزیزم بعضی وقتا ادم تو رودربایستی میافته حالا کسی مهمان دعوت میکنه باید وسیله هاشو بخره نه که از مهمان بخواد حالا ماست بخر یا دوغ بخر اشکال نداره پول نگیره یا کل خرید بگه بخر به نظرم جالب نیس

بی سیاستی میکنن این اقایون باید کارت مادرشو می‌گرفت خرید میکرد و خودتون جدا دعوت می‌کردید اینارو بهش یاد بده خودشون فکرشون نمی‌رسه ولی دیگه لازم به دعوت نیست

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

وا اون خرید شوهرت کرده واسه خونه مادرش من باشم دعوت میکنمذ

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

خب اگه یک وقت گله کرد چی آخه مادرشوعرم خیلی اهل گله هست .یعنی اون موقع بگم

بگو همون شب خونه شما مهمون ما بودن دیگه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز