2777
2789

ی دختری هست خوشگله باهوشه و.. چیزای دیگه ای ک من ندارمشون ومحرومم ازش شاتس زیاد خلاصه نمیشه بااین چیزایی ک گفتم تعریفش کرد چی میشد طوردیگ تقدیرم ساخته میشد کاش بشه حداقل زندگیم عوض بشه واقعا حق من نیس این اوضاع ن جایگاه من

از نظر بقیه منم خیلی خوشبحالمه، موفق و باهوش و شغل خوب و این چیزا

ولی خدا میدونه چقددددددد سختی کشیدم و بابت به دست آوردن تک تک اینا خون دل خوردم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
از نظر بقیه منم خیلی خوشبحالمه، موفق و باهوش و شغل خوب و این چیزاولی خدا میدونه چقددددددد سختی کشیدم ...

منظورم چیزای دیگ هم بود شاده اون و‌..ذاتا پتانسیل خیلی چیزارو داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم چیزای دیگ هم بود شاده اون و‌..ذاتا پتانسیل خیلی چیزارو داره

شما ظاهر زندگی بقیه رو میبینی

از سختی ها و مشکلاتشون و زحمت هایی که کشیدن خبر نداری

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊