2777
2789

سراغ رمان Haunting Adeline 

نرید مخصوصا جلد دومش

قشنگ یه ترومای جدید برای من ساخت

موضوعش هم در مورد یه مرد هست که دست ق.اچاقچی های پوست رو کوتاه می کنه

هرچند به دختر مورد علاقش ت.جاوز می کنه 

و در کمال ناباوری دختره عاشقش میشه

دومین مورد که نباید برید سراغش رمان غریبه کوچولو و دروغگو کوچولوعه

این حتی از اولی هم بدتره، حس محارم به ادم میده، شخصیت مرد سلامت روانش قیمه قیمه شده و هیچ منطقی تو عشق و عاشقیشون نیست 

تنها رمان بدرد بخوری که تا الان خوندم جناح چهارم و جلد های بعدیش، شعله آهنین و طوفان عقیقه  

شخصیت مرد هم میتونم تضمین کنم حداقل شصت و پنج درصد سلامت روان داره، هیچ صحنه ت.جاوزی هم توش نیست 

نسبت به بقیه خیلی بهتره، فقط این رمان قابل تحمل بود برام،تم داستان هم در مورد اژدها و ایناست

به یاد نوجوونی هام رفتم سراغ رمان خونی اما متوجه شدم کلا دارک رومنس رو دیگه نمیتونم

اگه رمان ناجوری خوندی که نباید میخوندی برامون بگو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جناح چهارم رو خوندم واقعا قشنگ بود رمان دیگه ای معرفی میکنی؟ فانتزی تخیلی باشه زیاد عاشقانه و اغراق نباشه توش

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

داش یه مانهواهایی می‌خونن که این در برابرش برنامه کودکه

دارک و سم ندیدی😐😂

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

جناح چهارم رو خوندم واقعا قشنگ بود رمان دیگه ای معرفی میکنی؟ فانتزی تخیلی باشه زیاد عاشقانه و اغراق ...

این رمان برگزیده نقره ای یا منتخب نقره داره تو تلگرام ترجمه میشه، خیلی شبیه جناح چهارمه اگه خواستی لینکش رو بدم بخونی

خودم نخوندمش هنوز

رمان خانوم بخون خیلی خوبه

دختر تبریز هم تازه شروع کردم خوشم اومده تا اینجاش

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم