2777
2789
عنوان

اکیدا به تمام نوجوان ها توصیه می کنم اصلا و ابدا

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 24 پست
این رمان برگزیده نقره ای یا منتخب نقره داره تو تلگرام ترجمه میشه، خیلی شبیه جناح چهارمه اگه خواستی ل ...

رمان هامو زبان اصلی میگیرم مرسی عزیزم

من کتابای فانتزی هری پاتر رو عاشقشم 

ارباب حلقه ها و نارنیا و توایلایت هم خوندم

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داش یه مانهواهایی می‌خونن که این در برابرش برنامه کودکهدارک و سم ندیدی😐😂

نمیدونم یه کیلینگ استالکینگ خوندم خیلی بد بود، یکی از این مانهواهای استریتی التماسم کن، اونم ت.جاوزی بود، شما چی میخونین مگه

به منم معرفی کن

نمیدونم یه کیلینگ استالکینگ خوندم خیلی بد بود، یکی از این مانهواهای استریتی التماسم کن، اونم ت.جاوزی ...

ایول تو هم اون نکبتو خوندی پس😭😂 کاش از ذهنم بره فقط

البته از دید روان‌شناسی اگه بهش نگاه کنی بد نبود، چندتا کیس حاد خورده بودن به پست همدیگه

منم یکی دیگه خوندم نقاش شب بود فکر کنم، نصفه ولش کردم از بس مریض بود، یارو عین دریل برقی از شب تا صبح و صبح تا شب داشت تحا.وز میکرد به یکی دیگه باباااا بسه

مزخرف

اونایی که تو سایت وبتونه خیلی قشنگه

The flow, Devil number 4

خیلی وقت پیش خوندم ولی اینا مورد علاقه‌هام بودن

papa wolf and the puppy

اینم خیلی ناز و گوگولیه، واسه عوض شدن مود و سرگرمی خوبه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

ایول تو هم اون نکبتو خوندی پس😭😂 کاش از ذهنم بره فقطالبته از دید روان‌شناسی اگه بهش نگاه کنی بد نبو ...

همشو خوندم عاشقشونم، نقاش شب رو هم فقط چون آرتش خوشگل بود خوندم، همش جنگ مهتابی بود

الان منتظرم jinx تموم بشه بخونمش

رز و شامپاین هم قشنگ بود

همشو خوندم عاشقشونم، نقاش شب رو هم فقط چون آرتش خوشگل بود خوندم، همش جنگ مهتابی بودالان منتظرم jinx ...

جنگ مهتابی 🤣🤣🤣🤣

عهههه😍 پس حتما باید راهنمایی بگیرم ازت

چی بخونم؟ چند ساله هیچی نخوندم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

جنگ مهتابی 🤣🤣🤣🤣عهههه😍 پس حتما باید راهنمایی بگیرم ازتچی بخونم؟ چند ساله هیچی نخوندم

مافیایی

Rose and champagne

خدایان مصر

Ennead

الفا و امگایی

Love Is an Illusion

فانتزی

pearl boy

پسر گرگی

wolf in the house

کیوت طور

Cherry Blossoms After Winter