2777
2789
عنوان

خوشبحالتون فر دارید

426 بازدید | 50 پست

دلم فر میخواد انواع کیک و شیرینی و فست فود پیتزا و درست میکردم خسته شدم همش تو قابلمه درست کردم با اینکه عالی میشه ولی خب به کیفیت فر نمیشه شیرینی هم نمیشه درست کرد یا مرغ سوخاری 

حیف مستاجرم اگرم فر بخرم جای مخصوص فر ندارن بعضی خونه ها

اگه دارید حالشو ببرید 

من خیلی علاقه به کیک و اشپزی دارم 

از تستر هم خوشم نمیاد

ماکروفر بخر 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرغ بریون منظورته؟

چون اصل مرغ سوخاری توی روغنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

سرخ کن بدون روغن همون فر گازیه ولی در مقیاس کوچک تر 

من از وقتی سرخ کن خریدم چون جمع و جور تره خیلی از کارامو با اون راه میندازم

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

مگه مرغ سوخاری سرخ کردنی نیس؟

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          
ماکروفر بخر

ماکروفر که اصلا کار فر نمیکنه

فقط سرخ کن یا توستر 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴